Šest talenata iz različitih sfera dele priče o svom uspehu kako bi inspirisali druge da postanu ono što žele. Među njima je britanski supermodel Naomi Kembel, kolumbijski pevač Maluma, američki model Džidži Hadid, južnokorejski glumac Li Min Ho i italijanske zvezde - teniser Mateo Beretini i predstavnik nove generacije, kreator TikTok sadržaja, Kabi Lejm. Sva navedena svetski poznata lica savladala su prepreke koje su se nalazile na njihovom putu, kao i lične borbe, s ciljem da postanu svoj “BOSS”. Kroz snažne i emotivne reči, ispričali su kako je izgledao njihov put do pobede. Ove BOSS ličnosti, koje je za kampanju fotografisao Mikael Janson, šalju poruku da – BOSS se ne rađa, već se postaje.

Svetskim zvezdama, pridružila su se i četiri talentovana i uspešna lica iz Srbije, sa inspirativnim pričama o tome kako su postali ono što su danas - glumac Milan Marić, muzička umetnica Konstrakta, basketaš Dušan Bulut i umetnik Andrej Josifovski. Njihovi testimonijali o uspehu su potvrda da snovi koje sanjamo kao mali zaista mogu da se ostvare, ali i da je za tako nešto potrebna rešenost, istrajnost, upornost i posvećenost.

Kampanja proleće/leto 2023 predstavlja novu priliku za prenošenje važnih poruka, kao i povezivanje sa BOSS zajednicom. Osnovni cilj je da se podstakne lična ambicija kroz predstavljanje nove kolekcije tako da nas ona motiviše i podseća da svi životni putevi mogu da predstavljaju igru sudbine, ali da put ka onom što želimo da postanemo počinje od nas samih.

DUSAN BULUT_1.jpg
BOSS 

Uz snažnu estetiku BOSS kombinuje gradski duh sa letnjim, sportskim i van-terenskim stilom života, a ujedno implementira karakterističnu paletu boja brenda - crnu, belu i kamel. Na taj način, dobija se sofisticiran, ali opušten asortiman u koji se BOSS logo savršeno utapa, stvarajući elegantnu kombinaciju mekog kroja i sportske elegancije.

Noseći BOSS proleće/leto 2023 džempere, uspešne poznate ličnosti ostvarene u različitim sferama – VIP osobe, fotografi, preduzetnici, borci za ljudska prava - deliće svoje inspirativne priče putem Instagrama uz svoje fotografije iz detinjstva u skladu sa celokupnom kampanjom. Neka od slavnih imena su Demi Lovato, DJ Kalid, Bela Torn, En-Mari, BamBam, Stela Maksvel, Steflon Don, Makoli Kalkin i Kristina Riči, zajedno sa sportskim zvezdama među kojima su Rišarlizon, Karl Entoni Tauns, Fernando Alonso, Ćavi Simons, Aleksander Omot Kilde, Sureš Rejna, Entoni Santos, Jusra Mardini i Zair Vejd.