Šta se desi kada Converse spoji Konstraktu sa dva mlada repera? Nastane Converse beat.

Naši All Stars, Kene Beri i Buki su dobili priliku da pod Konstraktinim budnim okom i u studiju Zemlje gruva naprave nešto svoje... nešto autentično...nešto originalno... nešto inspirisano Srbijom i Beogradom. Nešto što će u svetu jasno odzvanjati našim korenima.

ANDREJNIHIL-6183.jpg
ANDREJ NIHIL X SIROVO/andrej nihil xsirovo all righrs reserved 

Inspiraciju su pronašli u zvonjavi hrama Svetog Save i nastao je bit koji u sebi ima elemente crkvenog pojanja – gospela sa ovih prostora. A kad su pronašli izvor autentičnosti, sve ostalo je išlo lakše... Ili bi bar tako čovek pomislio. Ali ukrštana su mišljenja, stilovi i zvonilo je na sve strane. Bacane su rime, češljane su šiške i tuklo se za mikrofon... šalimo se, nije baš bilo tuče, osim one kreativne iz koje nastaje najbolji ritam i najgotivniji stihovi.

I nakon Converse bita je nastala i cela numera. Kene Beri i Buki su odrepovali svoje, a Konstrakta je stavila „tačku na i“ svojim prepoznatljivim vokalom. Numera koja zvoni je dobila i svoj vizuelni identitet u saradnji sa mladim animatorima, a ceo proces nastajanja ovog novog hita smo snimili za naše društvene mreže.

ANDREJNIHIL-6237.jpg
ANDREJ NIHIL X SIROVO/andrej nihil xsirovo all righrs reserved 

I šta ćemo sad?

Ništa, sad ćete da je čujete i neće moći da vam izađe iz glave. A ako već niste čuli (i videli) ovaj hit, poslušajte ga na našoj stranici converse.rs i YouTube-u.