Prošlog meseca na pariskoj reviji Louisa Vuittona jedna od gošći u prvom redu bila je Zendaya. I kako se sada može zaključiti nije to bilo klasično celebrity gostovanje već tiha najava važne saradnje jer je Louis Vuitton upravo predstavio Zendayu kao zaštitno lice kuće.

CAPUCINES-Louis-Vuitton-Zendaya (2).jpeg
Louis Vuitton 

Sa Zendayom u glavnoj ulozi predstavljena je Louis Vuitton kampanja za torbice linije Capucines, lansirana 2013. godine. Linija je dobila ime po Rue Neuve-des-Capucines, ulici u kojoj je Louis Vuitton prerezao vrpcu svog prvog prostora 1854. godine, a ove torbice odlikuje što su izrađene od taurillon kože i nude nenametljivu eleganciju i svestranost u stilu nošenja.

CAPUCINES-Louis-Vuitton-Zendaya (1).jpeg
Louis Vuitton 

Zendaya se u videu kampanje, snimljene na jugu Francuske, a koju potpisuju Mert i Marcus, pojavljuje u prvom planu ispred modernističke vile E-1027 u Roquebrune-Cap-Martinu, kuće koju je dizajnirala modernistička arhitektica i industrijska dizajnerka, slavna Eileen Gray.

"Određena sanjivim izgledom Azurne obale, Zendaya pozira u idiličnom nizu snažnih, definisanih slika, s nizom Capucines modela, uključujući minijaturni Capucines BB. Od terase do balkona i krova, nagrađivana glumica prožima kampanju i Capucines svežom, ali senzualnom gracioznošću."istaknuto je u zvaničnom saopštenju.

CAPUCINES-Louis-Vuitton-Zendaya.jpeg
Louis Vuitton 

Torbice Capucines, koje brend opisuje kao onu koja simbolizuje suštinu Louisa Vuittona, njegovu potragu za izvrsnošću, kreativnošću i umećem, dostupne su od 20. aprila.