Za sve obožavatelje slavnih dana brenda Victoria’s Secret stiže odlična vest – brend je izašao na tržište s novom kampanjom za The Icons kolekciju koja je okupila čuvena imena bivših "anđela" kao što su Gisele Bündchen, Naomi Campbell, Adriana Lima i Candice Swanepoel i zvezde nove generacije Adut Akech, Hailey Bieber, Palomu Elsesser, Sui He i Emily Ratajkowski.

Novu liniju atraktivnog donjeg veša nose supermodeli Gisele Bündchen, Naomi Campbell, Adriana Lima
Courtesy Victoria's Secret/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kampanju potpisuju priznati fotograf Mikael Jansson te jedna od najuspešnijih stilistkinja današnjice, Camille Nickerson.

Fotografije privlače odličnim portretima odabranih modela.

Kolekcija Icons uključuje i revolucionarni Icon demi push-up grudnjak, koji svojom formom naglašava prirodni oblik tela žene koja ga nosi. Liniju čine i gaćice, bodiji, topovi i ogrtači, a svi proizvodi (inače već dostupni na web stranici brenda) dolaze u velikom rasponu veličina.

Janie Schaffer, direktorka dizajna u Victoria’s Secretu, izrazila je oduševljenje kolekcijom, naglasivši da je osmišljena kako bi osnažila činjenicu da smo “svi mi ikone”, a saradnja s odabranim imenima uvod je u reviju planiranu za jesen ove godine.

Izvor: https://luxurysociety.hr/