Revija brenda Martini Vesto by Boško povela nas je na'' FANTASTIČNO PUTOVANJE'' u okviru Perwoll Fashion Week-a. Ljubitelji mode imali su priliku da vide kreacije dosledne njegovom prepoznatljivom stilu, ali obogaćene novim materijalima i konceptima. Inovativnost na delu demonstrirana je korišćenjem recikliranog papira u izradi originalnih modnih komada, ali i u implementiranju novih, upečatljivih printova. Ova kolekcija bila je premijerno prikazana na Paris Fashion Week-u početkom marta.

DJT_1764_MV.jpg
Đorđe Tomić 

DJT_1859_MV.jpg
Đorđe Tomić 

DJT_1887_MV.jpg
Đorđe Tomić 

DJT_1907_MV.jpg
Đorđe Tomić 

DJT_1977_MV.jpg
Đorđe Tomić 

DJT_2044_MV.jpg
Đorđe Tomić 

Dobitnik priznanja Elle Style Award i ikona stila Boško Jakovljević ovim je razotkrio svoju posvećenost konceptu održive mode, ali i zaštiti životne sredine i planete. Posebno impresivni su bili komadi obuće – čizme i patike – koje su takođe izrađene od papira, čime je potvrđena sposobnost multitalentovanog dizajnera da transformiše običan materijal u nešto izvanredno.

DJT_2279_MV.jpg
Đorđe Tomić 

DJT_2334_MV.jpg
Đorđe Tomić 

DJT_2360_MV.jpg
Đorđe Tomić 

DJT_2628_MV.jpg
Đorđe Tomić 

DJT_2641_MV.jpg
Đorđe Tomić 

DJT_2532_MV.jpg
Đorđe Tomić 

Kao omaž Slađani Milošević, reviju su pratili nezaboravni hitovi ove rok ikone, ali i lookovi inspirisani 80-im godinama, a pored svojevrsnog performansa, aplauz je izazvalo i pojavljivanje glumca Sergeja Trifunovića na modnoj pisti.

DJT_2114_MV.jpg
Đorđe Tomić 

DJT_1706_MV.jpg
Đorđe Tomić