LADY GAGA OŽIVELA GLAMUR STAROG HOLIVUDA: Plišana sirena haljina i vrtoglave potpetice već su na meti modnih fanatika

Lady Gaga na dodeli BAFTA nagrada 2022. prošetala u izdanju o kom će se danima pričati.

Profimedia

Nakon prošlogodišnje svečanosti koja se jednim delom održala virtualno, dodela BAFTA nagrada 2022. se vratila u svom punom sjaju.

Crveni tepih krasile su zvezde iz sveta filma, ali i šoubiznisa, u blistavim i glamuroznim haljinama dostojnim Holivuda.

Upravo takvu kreaciju je u londonskom Royal Albert Hall-u prošetala i Lady Gaga oživljavajući stari Holivud.

Lady Gaga prošetala je crvenim tepihom u smaragdnozelenoj haljini sa potpisom Ralpha Laurena. Plišanu toaletu krasi dubok V izrez, deblje bretele, dok sirena kroj savršeno prati liniju tela i polako se u kolenima širi u raskošan šlep.

Profimedia 

Prema navodima Ralph Lauren brenda, za izradu ove haljine bilo je potrebno 150 sati ručnog šivenja, a utrošeno je oko 50 metara pliša i svilenog tafta.

Ispod haljine nazirao se i par crnih čizama brenda Pleaser Shoes sa izuzetno visokim platformama, koje su privukle najveću pažnju zbog trenutnog hype-a za identičnim modelom.

Profimedia 

Uz to je ponela torbicu s nojevim perjem modne kuće Ralph Lauren, kao i nakit koji je za juvelirsku kuću Tiffany & Co. dizajnirao Jean Schlumberger: raskošan prsten, ogrlicu i viseće minđuše od smaragda i zlata.

Gagina šminka bila je svedena, svojstvena za filmske zvezde na crvenom tepihu, sa gustim obrvama, dugim trepavicama i usnama u prirodnoj boji. Svoju platinastu kosu oblikovala je u lokne kakve su nekad nosile zvezde starog Holivuda.

Profimedia 

Iako Lady Gaga na BAFTA ceremoniji nije slavila kao dobitinica nagrade za koju je nominovana u kategoriji glavne glumice za ulogu Patrizie Reggiani u filmu Ridley Scotta "House of Gucci", svojim glamuroznim izdanjem je definitivno otvorila temu o kojoj će se narednih dana definitivno pričati.