Talentovana glumica svu svoju sreću pripisuje porodičnoj idili koju deli sa svojim suprugom, snimateljem Danielom Moderom i njihovo troje dece. Američka filmska diva napravila je predah od svetlosti reflektora i filmskih setova, a ako je suditi po poslednjem velikom intervju koji je dala, pauza joj je zaista prijala.

Prisećajući se samih početaka svoje karijere, 49 - godišnja Julia priznaje kako nije preterano ponosna na svoju tadašnju percepciju života i dugog puta koji je bio ispred nje.

"Bila sam sama sebi jedini prioritet: maleno razmaženo derište sa ogromnom ambicijom."- iskreno je priznala glumica dodavši kako je uprkos slavi i novcu, bila neispunjena sve dok u njen život nije ušetao poznati snimatelj.

Julia sa Danielom Moderom danas deli 15 godina bračne zajednice u kojoj su postali ponosni roditelji troje dece: 12 - godišnjih blizanaca Hazel i Phinna i 10-godišnjeg sina Henry-ja.

"Sve se promenilo kada sam upoznala Danny-ja i konačno pronašla pravu osobu koja je iz mene izvukla ono najbolje. Kada razmislim o tome šta moj život danas čini ispunjenim: bez dvoumljenja sam sigurna kako je to njegova ljubav i prisustvo. Sva moja unutrašnja promena i sreća je proizašla iz toga" , priznala je glumica koja je sa svojim suprugom imala priliku i da radi u par navrata.

"Postoji nešto veoma utešno u radu s Danny-jem: ali i stravično u isto vreme. Što se na kraju ispostavilo kao odlična kombinacija. Stravično je to što me zapravo jedina osoba koju želim da zadivim gleda pravo u oči."

Pa iako važi za glumicu neprikosnovenog talenta, Julia tvrdi kako će se u sledeći projekat upustiti jedino ukoliko bude reč o nečemu zaista posebnom.

"Mislim da smo duboko u sebi svi svesni kako ne možete zauvek stajati na vrhu proplanka na vrhovima svojih prstiju, a da u jednom trenutku ne izgubite balans ili se umorite i zamolite nekog drugog da vas malo zameni. Postigla sam divne stvari u karijeri i zaista ću biti srećna ukoliko ih postignem još više kako bih zadivila svog supruga i našu decu. Ali znate šta? Već su me razmazili" , zaključila je iskreno talentovana glumica.

No, mi se ipak nadamo kako će svet imati priliku u još nekoliko navrata videti taj raskošan talenat žene najlepšeg osmeha.

Izvor: Stil.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/