Poznati su po tome što retko pričaju o svom braku u javnosti, pa je tako Davidovo gostovanje u emisiji Desert Island Discs na BBC-evom radiju bilo jedinstvena prilika da saznamo nešto više o privatnom životu skladnog para.

Fudbaler se osvrnuo na početak veze sa bivšom Spajsicom i priznao da je njen menadžer tada bio previše zaštitnički nastrojen i nije želeo da javnost sazna za njihovu romansu: “Imali smo običaj da sedimo na nekom parkingu i pričamo. Ljubili smo se i jednostavno smo provodili vreme zajedno”.

Od tada, David kaže da bi u svom životu promenio svega par sitnica, a jedna od njih je i ljubičasta odevna kombinacija koju je nosio na svom venčanju 1991. godine, da bi se uklopio sa svojom suprugom: “Imao sam čak i ljubičasti šešir. O čemu sam razmišljao? Izgledao sam kao likovi iz filma Glupan i tupan”.

Venčanje popularnog para je i dalje jedno od najpoznatijih i najskupljih selebriti venčanja. Imali su kraljevski tretman, što je pogodno, imajući u vidu da se ceremonija održala u zamku Dablin, u Irskoj. David i Victoria su izgledali kao kralj i kraljica, sedeći u crvenim somotskim stolicama koje podsećaju na tronove tokom cele večeri, dok je 250 gostiju zabavljao muzičar Elton John, a veče je upotpunjeno spektakularnim vatrometom.

Prisećajući se, fudbaler je rekao da je postojao razlog zašto je venčanje izgledalo tako kako je izgledalo: “Tada je to bilo popularno”, rekao je uz osmeh. “Obnovili smo zavete, ali je taj događaj bio mnogo intimniji, sa svega šest ljudi koji su prisustvovali ceremoniji”.

Uspešnost svog braka, koji traje skoro dve decenije, David pripisuje jačini porodice: “Victoria i ja smo takođe imali stroge roditelje koji su nas učili pravim vrednostima. Naravno da pravimo greške i svi znamo koliko brak nekada može da bude težak, ali je suština da kroz to prođete zajedno. Suočili smo se sa teškim vremenima, ali mi znamo sebe bolje nego što nas bilo ko drugi zna. I mi pričamo”.

Za sve one koji misle da je par još uvek zajedno iz bilo kog drugog razloga, osim ljubavi, David je imao poruku: “Da li smo ostali zajedno ovoliko dugo zato što smo od našeg braka napravili brend? Naravno da ne. Ostali smo zajedno zato što se volimo i zato što imamo četvoro neverovatne dece”.

Kao da nam je bio potreban razlog više da obožavamo ovaj par!

izvor: Tračara.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/