Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Carolyn Bessette-Kennedy: Ikona stila koja i dalje intrigira javnost

Autor majab

Ni gotovo dve decenije od njene tragične smrti, prilično tajanstv privatni život Carolyn Bessette-Kennedy ne prestaje da izaziva zanimanje javnosti.

 Izvor: foto: Instagram/willworkforclothes9346

Kennedy spada u jednu od najpoznatijih porodica u istoriji SAD-a. Sve je počelo s predsedničkim mandatom John F. Kennedya, zatim istančanim stilom i teškim životom njegove supruge Jackie Kennedy, a nastavilo se zanimanjem za uzbudljive privatne živote njihovim potomaka i drugih članova šire porodice. 

Naravno, svima je poznata tzv. kletva Kennedyjevih, koja će i najveće skeptike naterati da preispitaju svoje stavove. Krenete li istraživati sve načine na koje su izgubili život članovi uže i šire porodice Kennedy, i to u mladom dobu, pomislićete da čitate nekakav morbidni filmski scenario.

Skijaške nesreće, atentati, avionske nesreće i predoziranje lekovima, samo su neki od razloga zbog kojih je porodica Kennedy gubila svoje članove i ostavila javnost zatečenima.

Supruga John F. Kennedyja mlađeg bila je takođe jedna od članova porodice koja je izazivala veliku medijsku pažnju, a sve do danas ostala je upamćena i po svom jedinstvenom stilu i ukusu.

Caroline Bessette

Ako je stanovništvo SAD-a ikada neku porodicu smatralo ''plemstvom'', onda su to upravo Kennedyjevi. Zanimanje za živote najpoznatijih članova ne prestaje ni decenijama nakon njihove smrti. Film o životu Jackie Kennedy s Natalie Portman uskoro stiže u bioskope, a sudeći prema reakcijama kritičara do sada, radi se o vrhunskom ostvarenju koje verno prikazuje sve životne borbe udovice John F. Kennedyja.

foto: Instagram/shopwhowhatwear

Jackie Kennedy preminula je 1994. godine, a na njenu naslednicu u očima medija i zainteresovane javnosti nije se dugo čekalo. Sin Jackie Kennedy i John F. Kennedya, John F. Kennedy Jr., već je sam po sebi bio jedna od najpopularnijih osoba u zemlji. 

Bio je naslednik omiljenog predsednika s čijim su se gubitkom svi teško nosili. Inteligentan, uspešan i nadasve naočit i šarmantan. 

Drugim rečima, bio je jedan od najpoželjnijih neženja svog vremena, a njegova buduća supruga je imala gotovo predodređenu ulogu savremene princeze u stilu Lady Diane.

Nakon dve godine pažljivo skrivane veze,  John F. Kennedy Jr. uspeva u nemogućem i održava svoje venčanje sa mladom Carolyn u potpunoj tajnosti.

foto: Instagram/chikako.kurazumi

Iako je bio uveren da će novinari prestati da ga opsedaju nakon što službeno uđe u brak, prava medijska tortura je tek usledila. Njegova supruga, Carolyn Bessette-Kennedy, odjednom se našla u središtu pažnje svih medija u zemlji, a paparazzi su dobili jasne direktive o praćenju svakog njenog koraka i fotografisanja tada vrlo praktično najpopularnijeg para u zemlji.

Jedan pogled na neku od fotografija na kojoj se nalazi Carolyn Bessette-Kennedy, odmah će vam ukazati da se radi o predivnoj ženi istančanog modnog stila, ali i ženi koja se uglavnom ne smeje. I to nije slučajno. 

Nastavak ove tragične i čudne priče o Carolyn Bessette pročitajte na sledećoj stranici:

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity