Kraljičini potomci i porodica takođe imaju brdo novca, ali, suprotno verovanjima mnogih, prinčevi i princeze koji nisu pravi naslednici krune ipak moraju da rade.

Na primer, iako su kraljičine unuke, princeze Beatrice i Eugenie rade uobičajene poslove, piše Stil.

Princeza Beatrice radi u jednoj softverskoj firmi, koju je nedavno promovisala u Lisabonu gde se družila s Jelenom Đoković. Princeza Eugenie direktorka je umetničke galerije.

Bliži naslednici krune zaposleni su u kraljevskoj palati i njihov život je potpuno drugačiji od onoga koji vode princeze.

Prinčevi Charles,William, Harry i njihove supruge  na pravi način promovišu kraljevstvo.

Kraljica im je dodelila brojne zadatke, te oni obilaze brojne humanitarne događaje, otvaraju škole, bolnice, obilaze celo kraljevstvo kako bi se približili običnim smrtnicima.

Njihova putovanja, garderobu i ostale troškove delom pokrivaju poreski obveznici, a nakupilo se tu i njihove privatne imovine, kao i nasledstva princa Charlesa.

William i Harry imaju i nasledstvo svoje pokojne majke Diane.

Od prošle godine deo njih je i Meghan Markle. Bivša glumica, osim od poreskih obveznika, još uvek zarađuje i svoj novac. Iako se odrekla glumačke karijere, njene scene se još uvek prikazuju i novac leže na njen račun. Pre udaje je prodala kuću u Kanadi te tako na računu ima 1,6 miliona dolara.

Iako ih mnogi nazivaju parazitima, britanski prinčevi i princeze i te kako stvaraju dobit svojoj zemlji. Neke ankete pokazuju da je kraljevska porodica jedan od najvažnijih brendova Velike Britanije te da ima ogroman uticaj na turizam.

Na primer, venčanje Harryja i Meghan Velikoj Britaniji donelo je prihod od 500 miliona funti.

Izvor: Stil

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/