Minijaturne tetovaže su često i vrlo minimalističke, ali su u svojoj jednostavnosti veoma lepe pa ih žene i muškarci obožavaju te su često željen motiv. 

One vrlo lako mogu ostati sakrivene od znatiželjnih pogleda, no u doba kratkih rukava te kratkih haljina i suknji, ipak se mogu istaknuti i postati zanimljiv, a svakako jedinstven detalj.

(Šta Francuzi znaju o uživanju, a mi tek bi trebalo da otkrijemo?)

Mnogi kažu da kada kreneš s tetovažama, teško ćeš stati samo na jednoj. U mnogim slučajevima je to tačno, no upravo je to prednost minijaturnih tetovaža. Naime, možete ih staviti na različita mesta, a one neće izgledati jako upadljivo ili prenapadno. 

Ipak, pripazite da međusobno ipak budu "povezane" na neki način, da pričaju određenu priču, bilo stilom ili motivima.

Budući da je leto pred vratima, posebnu pažnju obratite i na brigu oko tetovaže jer je nega tetovaže bitna stavka ako želite da ona uvek izgleda lepo i postojano, a sunce joj nije baš najbolji prijatelj. 

U nastavku donosimo malu inspiraciju ako još uvijek razmišljate o tome kakav biste motiv mogli istetovirati. Ne zaboravite, najvažnije je da pritom ostanete svoji!

Preuzeto sa portala Journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/