Tetovaža bi za svakoga trebala predstavljati nešto lično, sem ako niste od onih koji jednostavno vole ovu vrstu ukrašavanja tela i to vam nije toliko bitno, važno vam je da je crtež koji nosite lep i interesantan.

Ipak, čak i ukoliko je tako pronaći zanimljiv crtež nije toliko jednostavno koliko se čini.

Zato su horoskopski znaci idealni za ovakvu vrstu crteža na koži, možete izabarati nekoliko načina na koji želite da predstavite svoj znak: u vidu klasičnog crteža koji predstavlja vaš znak, a sa kojim tattoo majstor može eksperimentisati i koji uvek može biti ilustrovan drugačije; u vidu jednostavnih staro-grčkih simbola ili čak u formi sazvežđa koje predstavlja vaš znak, a koje takođe može vrlo inspirativno i predstavljeno na desetine različitih načina.

Takođe, ljudi su praktično oduvek fascinirani ovom romantičnom i mističnom astrološkom idejom: da su naši životi i ono što radimo uslovljeni nekim višim silama, talnije planetama.

Često se u ovim: u najmanju ruku zanimljivim, tumačenjima nalazimo, te bi izbor zodijačkog znaka kao crteža za tetoviranje stvarno mogao biti logičan izbor ukoliko nemate originalniju ideju.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Ako se već neko vreme dvoumite oko toga šta da istetovirate, jer je to ipak crtež koji će na vašoj koži biti zauvek, uzmite u obzir astrološke znake, jer sa njima nikada ne možete pogrešiti: one su lične i predstavljaju vas. Još ukoliko izaberete lep crtež i interesantno mesto na kome će stajati, nema mesta grešci.