Decembar je uspomena na bezbrižno detinjstvo. Toplo potkrovlje kuće, zavejane prozore i svetleće lampice na zidovima. Beskrajne igre sa ‘’drugaricom od rođenja’’. I mamu koja se na vratima pojavljuje sa činijom kockica Milka čokolade. Za slatku pauzu - pre nego što ponovo izmaštamo nove likove, okolnosti i gradove.

Dok prizivamo naša najlepša sećanja i brojimo sitno do 2022. godine, Milka obeležava svoj 120. rođendan i ostvaruje želje iz detinjstva – onih kojima je to najpotrebnije. Iako je ustaljen običaj da se za rođendan dobijaju, a ne daruju pokloni, Milka je odlučila da uradi potpuno suprotno.

Pod sloganom "Milka slavi rođendan, ali ti zamišljaš želju", naš omiljeni brend čokolade pozvao je potrošače da učestvuju u konkursu slanjem svojih kreativnih, iskrenih i nežnih želja. Na taj način, Milka je ispunila snove onih koji su otopili njena srca, šaljući nam poruku da je sreća u davanju, jer se tako ljubav i radost uvećavaju na mnogo načina.

Milka_BDay_LocalDisplay_Banner_HR_1200x628px.jpg
Milka 

 Jedna od 3 želje bila je Jelenina iz Novog Sada:

"Želim da moje komšije dobiju novo kupatilo. Imaju dete sa posebnim potrebama i malo kupatilo. Takođe, imaju kadu u kojoj dečak može lako da se oklizne i želja im je da umesto nje ugrade tuš kabinu".

Milka je ispunila Jeleninu želju i u potpunosti renovirala spomenuto kupatilo, kako bi se obezbedili adekvatni uslovi za odrastanje dečaka i kako bi se njegovoj porodici olakšala svakodnevica. U videu ispod pogledajte kako je to izgledalo:

Podsetimo se, nežnost je utkana u identitet Milka brenda još od 1901. godine kada je osnivač Filip Sušard želeo da obraduje svoju majku najfinijom čokoladom koju nije mogao da priušti. Tada je odlučio da proizvodi čokoladu koja će biti dostupna svima – i time ispunio želju svim ljubiteljima slatkih ukusa. Zato ne čudi što je ona, odmah nakon prvi koraka, prvi osmeha i prvih glasova, deo naših prvih uspomena.

265027937_588566845705913_7283386268321789981_n.jpg
Milka 

 A kako ćete vi ove zime obradovati i motivisati svoje ljude? Lepom rečju, hrabrim gestom i – neodoljivim poklonom.

Pored čarolije ukusa biskvita, karamele, lešnika, jagode, bele čokolade, i to presvučenih u praznično ruho, Milka ove sezone donosi i čokoladne figurice u oblicima Deda Mraza i Sneška Belića, kao i specijalne advent kalendare. Nadohvat ruke su vam i kremaste praline, browniesi, cookiesi, mini-starsi i mnogi drugi proizvodi koji će upotpuniti vaš savršeni Milka paketić.

262637132_923896578236067_1132396944247511100_n.gif
Milka 

Sačuvajte dete u sebi, njegovu dobrodušnost i osećaj za druge ljude. Želimo vam da u Novoj godini, više budete uz ‘’prijatelje od rođenja’’, kao i uz sve one kojima ste potrebni – uključujući i sebe. I kada je loše, i kada je dobro, i kada im treba podstrek, i kada im treba aplauz, i kada dosanjaju neodsanjano, dosegnu velike visine... osmehom, rečju ili delom nekome možete ulepšati dan, a nekome i ceo život.