Svi poznajemo te žene. Iz kuće. Komšiluka. Škole. Prodavnice u kraju. Jedna nam je šila najlepše haljine, druga čitala bajke o ženama koje želimo da postanemo, treća nas je očarala pričama o svetu koji je obilazila, četvrta verovala u nas toliko da smo se odvažili da poverujemo da je nedostižno dostižno, a peta nas je volela, grlila i ljubila bez pitanja, bez rezerve, bez uslova, uvek i zauvek.
Ako su vas čuvale žene, ako su vas učile žene, ako su vas na noge podigle žene, ako se se za vas borile i u zvezde vas vinule žene – srećni ste.

U to ime, TC Promenada Novi Sad u martu mesecu slavi sve žene i njihove priče koje imaju moć da promene svet.
Kampanjom ‘’Zagrli svoju priču’’ TC Promenada te poziva da baš na ovom mestu okupiš svoje najdraže žene i sa njima uživaš u jedinstvenom sadržaju. Od odličnog šopinga sa 160 brendova na jednom mestu (Zara, Massimo Dutti, Zara Home, Oyhso, Lindex, Fashion & Friends, Diesel, Nike, Adidas i mnogi drugi), beauty i fitness doživljaja u Modena Beauty salonu i PRO FITNESS CENTRU, pa sve do najboljeg kinematografskog iskustva u Cineplexxu, nakon kojeg vas čeka bogata gastronomska ponuda – sve vam je nadohvat ruke na ovoj lako dostupnoj gradskoj lokaciji.

Takođe, u periodu od 8.do 18. marta u TC Promenada čeka vas specijalna izložba ‘’Žene u fokusu“, organizovana u saradnji sa EU info point Novi Sad i National Geographic časopisom. Ova inicijativa pokrenuta je sa ciljem da skrene pažnju na žene koje inspirišu svojom kreativnošću i istrajnošću, te podsećaju na značaj rodne ravnopravnosti i osnaživanje žena i devojčica.

Udahni duboko, zagrli svoju priču i sa mamom, sestrom, bakom ili drugaricom nam se pridruži u TC Promenada kako bismo zajedno izgradili lepšu, zdraviju i svetliju budućnost.

1.jpg
Promenada