Godina za nama je bila puna izazova. Koje je vama lekcije donela?

Trenutno živim toliko turbulentno i dani su mi ispunjeni brojnim dešavanjima, da mi se prošla godina sa ove tačke čini čak i spokojnom. Što se tiče lekcija koje mi je donela, pretpostavljam kao i svi, skoncentrisana sam samo na kratkoročne planove, na sadašnji trenutak, eventualno mesec-dva unapred, i to isključivo na segmente života za koje sam sigurna da zavise od mene i mojih mogućnosti. Više ništa ne podrazumevam – ni lepu reč, ni trenutke sreće ili ljudske razmene. A o zdravlju i da ne govorim.

Važite za jednu od najlepših žena na našim prostorima. Koliko je nega važna u vašim dnevnim ritualima?

Hvala vam na tome. Iako moram priznati da nisam previše opterećena spoljašnjošću i utisku koji ona ostavlja – trudim se da održavam ono što imam. Naravno, cenim negovanost u svakom smislu, a to uključuje i mozak, dušu, telo i spoljašnju kozmetiku. Jedino što sebi zameram je nedostatak vremena i energije koje odvajam za fizičku aktivnost i održavanje kondicije, koja je sve neophodnija kako godine prolaze.

Da li imate neki ritual koji vam je omiljen?

Ne praktikujem rituale, jer podrazumevaju ustaljenost i repetitivnost. Meni je svaki dan drugačiji i nemam volju da slepo sprovodim ono što mi ne pričinjava zadovoljstvo, samo zarad rutine. Jedini „ritual“ kog se držim je jutarnja kafa, koju volim da pijem sama, uz neku laganu muziku. Kad god sam u prilici, odvojim i po dva sata za to uživanje.

Koje vam je omiljeno mesto za beg i potpuno opuštanje?

Nemam ono jedno, specifično mesto, jer volim promene i kretanje. Nekada je to spa centar, poput onog u rizortu One&Only Portonovi, koji sam posetila početkom godine i prošla kroz fenomenalni Chenot Espace detoks program – ovo me je potpuno preporodilo i dalo mi energiju za naredni period. Nekada je to i velegrad sa bogatim kulturnim sadržajima, nekad priroda i divljina…

Čemu se najviše radujete u danima koji dolaze?

Uvek se radujem novim poslovima, ulogama, iskustvima i saradnji sa novim ljudima. A nakon toga i zasluženom odmoru.

Da li možemo da očekujemo neke nove projekte?

Upravo sam završila film Pukotina u ledu rediteljke Maje Miloš, a zatim me očekuju nastavci serija Složna braća i Kalkanski krugovi, te nekoliko novih projekata u pozorištu. Jedno vreme sam napravila malu pauzu od pozorišta i sad baš imam želju za dobrim klasicima.

Elle-Natasa Nin.2.jpg
Zoan Photography