Ukoliko već utonuli u prolećni san, osetićete obilje magije uoči aprilskog Punog Meseca 2022. koji obasjava nebo 16. aprila. Pun Mesec biće u znaku Vage, donoseći romantiku i optimizam u vaš život, a pošto se odnosi na doba godine kada cveta ružičasta mahovina, naziva se još i Ružičastim Mesecom.

S druge strane, ovaj Pun Mesec donosi i čišćenje, otpuštanje, oslobađanje. Stari, toksični odnosi se završavaju zarad bolje i stabilnije budućnosti, a ovo nekima može da donese ozbiljne izazove, pa čak i raskide u vezi ili poslu.

Takođe, pratiće ga konjunkcija Neptuna i Jupitera koja će doneti harmoniju i ravnotežu onim znakovima na koje Pun Mesec u aprilu 2022. ima najmanje uticaja.

BLIZANCI

Ova lunacija se odnosi na vaše unutrašnje dete, tako da se ne plašite da izađete izvan svojih granica i stupite u kontakt sa svojom umetničkom stranom. Da li primećujete neke obrasce u vašim trenutnim vezama koji odražavaju one koje ste imali u detinjstvu? Ovaj Pun Mesec je savršeno vreme za iskrene razgovore sa prijateljima, kako biste izgradili jače i značajnije veze u budućnosti. Takođe, toliko magije se dešava u vašoj karijeri - možda ćete putovati i ponovo naći entuzijazam za nove avanture. 

STRELAC

Duboka veza je na horizontu, a sve to zahvaljujući Punom Mesecu koji se useljava u vašu kuću prijateljstva. Vaša nezavisna strana često izbegava pomoć od drugih, ali ćete sada naučiti da podrška tima donosi obilje. Odvojite vreme da se povežete sa drugima i nemojte se plašiti da zamolite svoje prijatelje da podele vaš rad i pomognu vam u poslovanju i kreativnim projektima. 

RIBE

Pomislili biste da kada se Pun Mesec u Vagi nađe u vašoj osmoj kući transformacije, da će doći do neprijatnih promena, ali vi ste ličnost vrlo sklona promenama i transformacijama. Osim toga, povoljna kosmička konjunkcija između Neptuna i Jupitera se slučajno nalazi u vašem rodnom znaku, donoseći obilje blagoslova. Dobra je ideja da pregledate svoje finansije i budete u toku sa svojim budžetom. Možda ćete naći novi način za saradnju i ulaganje, ali i spoznati da možda niste bili iskreni prema sebi u određenoj vezi. Vaš brend i imidž osećaju da vam se ostvaruju snovi, a intuicija vam je jača nego ikad.