Nedeljni horoskop od 18. do 24. decembra pruža uvid u ono što zvezde predviđaju za svaki od astroloških znakova!

OVAN

Ako se suočite sa izazovima ili važnim stvarima u utorak, ne brinite, sve će se dogoditi u pravo vreme i naravno, na pozitivan način. Kasnije ćete se opustiti i početi da osećate praznični duh. Želećete da uživate u prijatnim trenucima i druženju s prijateljima, što će se i ostvariti u subotu.

BIK

Iako će u početku nedelje biti nekih izazova na emotivnom planu, racionalno ćete ih prevazići i uploviti u prijatnije vibracije. Psihička nestabilnost će se zameniti stabilnošću, koju će dodatno ojačati pomeranje Sunca u znak Jarca krajem nedelje. Iako ćete u subotu osetiti umor, bićete zadovoljni poslom koji ste obavili.

BLIZANCI

Na početku nedelje ćete osećati snažan uticaj energije Meseca u Ribama i Venere u Škorpiji, što može izazvati emocionalnu buru i buđenje podsvesnih opterećujućih misli. U petak izbegavajte rasprave s drugima zbog nemira koji vam to može doneti. Vikend će vam doneti svest o tome da želite više u određenom odnosu, iako će vas još uvek mučiti vibracije povezane s prošlošću.

RAK

Ako se ne posvetite sebi, relaksaciji i odmoru, oslabljeni imuni sistem može postati izazov. Ne oklevajte da uzmete dan odmora. Finansijske odluke neće vam biti preteške, a u nedelju ćete, uz svu pažnju porodice, stvoriti čarobne trenutke i razgovarati o lepim temama.

LAV

Nekoliko slobodnih dana omogućiće vam da se posvetite šetnjama, kupovini poklona i razmišljanju o protekloj godini. Budite oprezni u petak, kada biste trebalo da obratite dodatnu pažnju pre nego što potpišete nešto važno. Nesuglasice koje su se u proteklom periodu će polako nestati krajem nedelje zahvaljujući vašoj otvorenosti i spremnosti za razgovor.

DEVICA

U ponedeljak se potrudite da budete fokusirani i pažljivi zbog nervoze koja će se osećati u vazduhu. Želećete da ojačate ili poboljšate porodične, prijateljske i ljubavne odnose. Ovog puta, vi ćete preuzeti inicijativu, što može mnoge iznenaditi. Nedelja će vam doneti zanimljiv izazov jer ćete pripremati veliku večeru za najbliže.

VAGA

Na početku nedelje ćete osećatI tešku energiju, ali će se stvari smiriti sredinom nedelje, posebno u karijeri i finansijama. Znak pažnje koje ćete doživeti u nedelju podići će vam energiju i probuditi snažnu želju za opuštenim trenucima u porodičnom krugu.

ŠKORPIJA

Venera u vašem znaku može izazvati neke neugodnosti u ljubavnom životu, ali hrabro se suočite s tim, jer povlačenjem u samoću možete propustiti mnogo zabavnih stvari. Iako možda nećete biti u najboljoj formi, na poslovnom planu ćete postići ono što je potrebno. Prestaćete da opsesivno razmišljate o budućnosti i fokusiraćete se na sadašnji trenutak.

STRELAC

Zahvaljujući uticaju Venere u Škorpiji, ove nedelje ćete razmišljati o tome kako da nastavite određene stvari i sa kim da uplovite u priču koja vas je nedavno očarala. Poslovne obaveze vas mogu opteretiti u petak, kada budete žurili s jednog kraja na drugi. Pazite da ne zaboravite na dogovorene sastanke. Nedelja će biti opuštena i ugodna, zbog Meseca u Blizancima.

JARAC

Ne reagujte prebrzo na određene primedbe, posebno u sredu kada će Mesec biti u Ovnu i doneće nemirnu energiju. Posmatrajte situaciju i pazite na reči, posebno u odnosima koji vam puno znače. U petak ćete se, kako Sunce prelazi u vaš znak, posvetiti razmišljanju o budućnosti. Vikend će mnogima doneti iznenađenje u oblasti odnosa na koje dugo neće zaboraviti.

VODOLIJA

Iako će se mnogi žaliti na promene, vi ćete biti oduševljeni. Razmišljaćete o tome kako da pobegnete negde gde možete da budete slobodniji i izbegnete stroga pravila. U nedelju ćete, u krugu porodice, biti dobar sagovornik zbog energije Meseca u Blizancima, koja donosi otvorene razgovore i znatiželjna pitanja.

RIBE

Prepustite se početkom nedelje kada vam univerzum pruža podršku kroz Mesec u vašem znaku, i pokušajte da verujete da vam se može ukazati dobra prilika. Na poslovnom planu, gde vas u četvrtak očekuje dosta obaveza, pokušajte pronaći ravnotežu između žurbe i efikasnosti. Što se tiče važnog pitanja o finansijama, bićete neodlučni, ali setite se trenutaka kada ste bili u većim nevoljama i ipak ste uspeli da pronađete izlaz. Porodično okupljanje u nedelju oživiće razigranu energiju Meseca u vazdušnom znaku.

Izvor: horoskop.si