Njen recept za besprekornu figuru je predmet interesovanja već godinama. Jennifer Aniston jednom prilikom je otkrila da ima odličnu samokontrolu što se tiče nezdrave hrane.

"Mogu da pojedem samo jednu bombonu ili samo jedan čips iz kesice. Znam, nekima je to jako iritantno", rekla je za Instyle.

Naglasila je da je umerena i u piću i da je kokteli ne dovode u iskušenje.

"Popijem najviše dva do tri pića, čistu margaritu bez šećera ili prljavi martini. Ne zanimaju me egzotična pića ni kokteli. Kada sam se uselila u svoju kuću nekoliko ljudi mi je poklonilo tekilu za useljenje. U kući imam podrum sa svim mogućim žestinama, pa ako dođete kod mene, možete da pijete što god poželite", objasnila je glumica.

jennifer aniston praktikuje metodu 15-15-15
Profimedia 

Za početak, ona ispunjava smernice Američkog udruženja za srce, koje kaže da bi odrasli trebali da imaju najmanje 150 minuta aerobne aktivnosti umerenog intenziteta nedeljno (takođe preporučuju aktivnosti jačanja mišića umerenog do visokog intenziteta).

Po pitanju vežbanja, ima određenu metodu 15-15-15.

 "To podrazumeva da svakog dana 15 minuta vozim bicikl, 15 minuta radim na eliptičnoj spravi i onda još 15 minuta trčim. Potrebno mi je neko kretanje, makar je to 10 minuta dnevno na trampolinu", rekla je Jennifer.

Ako želite da trenirate, a ne ide vam se u teretanu - ovo je pravo rešenje!

Jennifer Aniston
Profimedia