Američki glumac Brad Pitt (58) navodno je u vezi sa švedskom pevačicom Lykke Li (35), s kojom je u romansu uplovio još prošle godine ekskluzivno saznaje "The US Sun".

Proslavljena pevačica malađa je Brada 23 godine i živi na tri minuta od slavnog glumica, zbog čega su sve do sada svoju vezu uspeli da sačuvaju u tajnosti.

"Brad i Lykke su tako lako mogli da prođu ispod radara jer su komšije. Bradu savršeno odgovara da ima nekoga ko živi tako blizu, tako da mogu biti neprimećeni", tvrdi izvor za američke medije.

Lykke Li i Brad su nekoliko meseci u vezi, prenose američki mediji
Profimedia 

Navodi se i da je glumac počeo da provodi vreme sa Lykke sredinom 2021. godine, kao i da su viđeni zajedno u jednom holivudskom restoranu.

Pevačica Lykke živi u obližnjoj kući kupljenoj 2018. na ime njenog bivšeg partnera Jeff Bhasker, navodi The Sun. Ona i Jeff su dočekali svog sina Diona samo tri nedelje pre nego što je pevačicina majka umrla.

Iza Brada je težak period - razvod od Angelije Jolie, s kojom ima šestoro dece. Bivši supružnici godinama vode sudske sporove, a pored toga Brad se suočio i s optužbama za nasilje u porodici, kao i za upotrebu narkotika. 

Bradov ljubavni život oduvek je izazivao interesovanje javnosti, povezivali su ga mnogim slavnim damama, a nedavno se pisalo i o romansi Angeline Jolie s muzičarom The Weekndom, nakon što su snimljeni zajedno na vačeri.

Angelina Jolie snimljena dok je napuštala restoran s The Weekndom
Profimedia