Trogodišnji sin vojvode i vojvotkinje od Kembridža preplavio je internet zbog svog nedavnog pojavljivanja na balkonu Bakingemske palate povodom svečanosti pod nazivom Trooping the Colour. Njegove zabavne reakcije na gotovo svim fotografijama sa balkona, u rasponu od potpune radosti preko zbunjenosti do očaja, nasmejale su čitav svet.

Trogodišnji sin vojvode i vojvotkinje od Kembridža preplavio je internet zbog svog nedavnog pojavljivanja na balkonu Bakingemske palate povodom svečanosti pod nazivom Trooping the Colour.
Profimedia 

Naime, publika je znala da ih čeka poslastica kada je Louis primećen kako radoznalo viri kroz prozore Palate, ne bi li video gomilu – koja se brojala u hiljadama – okupljenih koji žele da prisustvuju početku obeležavanja Platinastog jubileja - 70 godina vladavine kraljice Elizabeth II. Kada se kraljevska porodica pojavila na balkonu, najmlađi princ je zauzeo centralno mesto pored kraljice, te smestao postao glavni akter čitavog događaja.

Njegove zabavne reakcije na gotovo svim fotografijama sa balkona, u rasponu od potpune radosti preko zbunjenosti do očaja, nasmejale su čitav svet.
Profimedia 

Mahao je, smejao se, ćaskao sa svojom prabakom, a kada su počeli da lete RAF avioni, Louis je svoje frustracije ispoljio kako god je umeo - prvo je mrzovoljno pokrio uši, a zatim vrištao, dok ga je Kate Middleton tešila, ne krijući smeh. 

Princ Louis ćaska sa kraljicom Elizabeth II.
Profimedia 

Bezbroj fotografija i mimova sa princom Louisom postalo je viralno u rekordnom roku, ali ovo nije prvi put da je jedno dete kraljevske porodice reagovalo na ovaj način. Setimo se venčanja princa Williama i Kate Middleton 2011. godine kada je mala deveruša krajnje nezadovoljno gledala u gomilu ispred sebe, osuđujući nepotrebnu galamu.

Deca su nam osvežavajući podsetnik da je svetu potrebno manje bontona, uštogljenosti i formalnih prilika, a više iskrene spontanosti i slobode da se ponašamo onako kako se zaista osećamo.