S vremena na vreme, dogodi se veliki comeback zvezda koje su vladale modnom pistom devedesetih i dvehiljaditih. Jedan takav trenutak dogodio se sinoć, kada je Helena Christensen bila domaćin događaja Noble Panacea brenda za negu kože u Njujorku.

Danska lepotica podelila je seriju fotografija na kojima pozira u crvenoj slip haljini sa velikim izrezom na leđima, blistajući u šestoj deceniji kao svojim najboljim godinama. Bila je to jedna od onih kultnih haljina koje svoju veličinu i značaj dobijaju tek na osobi koja je nose, a savršena figura Helene Christensen istakla je najbolje na njoj.

Naravno, ključ je nega i zdrave životne navike koje Helena disciplinovano vodi.

U galeriji pogledajte kako je izgledala.

Profimedia Pogledajte kako je izgledala.

Međutim, nije samo haljina bila predmet pažnje, već i frizura. Da li iko nosi opuštene talase i šiške koje izgledaju tako efortless, bolje od Helene? Za to se pobrinuo njen frizer Harry Josh, dok je makeup artistkinja Soo Park bila zadužena za besprekoran letnji ten. Prirodna i blaga šminka sa istaknutim crvenim usnama koje su večni klasik takođe je dobar primer kako se šminkati u petoj i šestoj deceniji.

 Helena je na društvenim mrežama dobila pregršt komentara, među kojima su se izdvojili oni od Linde Evangeliste i Shalom Harlow. Devojke ne kriju da nikada nisu prestale da se druže i budu podrška jedna drugoj.

„Teško je izraziti ljubav koju osećam prema svojim devojkama“, rekla je nedavno Helena. „Prošle smo kroz toliko toga zajedno, toliko ludih trenutaka, toliko dragocenih uspomena. Naši životi su zauvek povezani na najneobičniji način još od malih nogu.” 

Ako vam je potrebna inspiracija za oblačenje u 50-im godinama, u galeriji pogledajte neka od njenih najboljih modnih izdanja.

Profimedia Pogledajte njena najbolja modna izdanja.