Kada je reč o trendovima, Jennifer Lopez defintivno je neko ko ih i postavlja, a ne samo prati, nevezano da li je reč o garderobi, šminki ili pak manikiru. Sve što ponese već sutradan će iskopirati milioni, a poslednje što je napravilo boom bili su njeni nokti, tačnije nežna nijansa idealna za proleće. 

U pitanju je "Mean Girls" manikir koji već sada broji na milione pretraga, a iza kojeg stoji niko drugi do Tom Bachik, koji je godinama zadužen za njene nokte. 

Pink nude boja sa sitnim šljokicama savršeno pristaje svima, nevezano za dužinu ili oblik noktiju, a osim što deluje uredno i luksuzno, u isti mah podmlađuje same ruke, te dobro stoji i mladim devojkama i ženama od 40, 50 i više godina.

Zašto baš "Mean Girls mani"?

Tom Bachik dao je objašnjenje za ovu specifičnu nijansu. Naime, kako kaže, ovaj manikir ide uz žene šefice - koje znaju šta hoće i ne plaše se da to traže. J Lo ga je nosila radeći na postprodukciji filma "Shotgun Wedding" u kojem je i zvezda i producent. Posmatrajući je u tim momentima, Tom je dobio ideju za još jedan sofisticiran, jednostavan, a krajnje upečatljiv manikir.

Rezultat je takav da je svet poludeo za ovom zavodljivom nijansom, a hashtag #meangirlsmani samo na Google ima gotovo 16 miliona pretraga, dok je ovaj broj još veći na Instagramu i TikToku, čime je jasno da smo dobili možda i najlepši trend za proleće 2023.