Praznični manikir nije ništa novo, a isti se može videti na našim noktima iz sezone u sezonu, ali je ove godine jedan potpuno osvojio društvene mreže.

Manikir Hailey Bieber.
Instagram 

Godinu na izmaku obeležio je prepoznatljivi Hailey Bieber manikir. Naime, reč je o glazed-donut manikiru - suptilnoj, ali veoma efektnoj varijanti koja je potpuno osvojila društvene mreže. Kako su praznici pred vratima, ova tehnika dobila je novu, ažuriranu, prikladniju praznicima, verziju koja je jednako zadivljujuća!

Hailey Bieber još jednom uspela da postavi trend kada je u pitanju manikir - glazed donut, ali sa dodatkom praznične crvene boje.

Mlečno beli nokti sa dodatkom suptilnog šimera osnova su ovog izgleda, a praznični vibe obezbeđuje crveni francuski manikir. Ovako dizajnirani nokti su odličan primer kako se minimalizam i jednostavnost mogu lepo uklopiti u praznični duh, a mi ih volimo jer izgledaju odlično i na dugim i na kratkim noktima. Ponekad je ovakva jednostavnost sa pomakom upravo ono što nam treba, a u nastavku pogledajte kako lako možete kreirati ovaj manikir!

Hejli biber nokti tiktok/amberjhnails