KATE MIDDLETON OČARALA SVET U HALJINI SPRSKE DIZAJNERKE: Sunčanožuta kreacija Roksande Ilinčić biće glavni trend za leto

Iako Kate Middleton uglavnom nosi britanske dizajnere, ovog puta odlučila se za srpsku dizajnerku Roksandu Ilinčić. Pogledajte kako je izgledala!

Profimedia

Tokom svoje prve kraljevske turneje 2011. godine, vojvotkinja od Kembridža je dospela na naslovne strane zbog svog Marilyn Monroe modnog momenta, kada je stigla u Kalgari u Kanadi u žutoj 'tea' haljini dizajnerke Jenny Packham. Sada, više od decenije kasnije, ponovo je stvorila taj efekat kada je stigla na Jamajku u sunčanožutoj haljini, i to srpske dizajnerke Roksande Ilinčić

Profimedia 

Kate se odlučila za Roksandinu Brigitte haljinu lepršavog kroja, a spojila ju je sa belim Aquazzura potpeticama i klač torbom Salvatore Ferragamo. Jarkožuta boja simboliše Jamajku, a lepršavi kroj i chic mašna već nameću novi trend za leto 2022. 

Ovo je redak slučaj da Kate ne nosi britanskog dizajnera, ali ne i prvi da nosi Roksandinu kreaciju. Naime, ona ju je tokom prethodne decenije nosila već nekoliko puta, a jedno od najupečatljivijih izdanja bilo je 2014. godine u Sidneju, takođe u upadljivoj žutoj haljini srpske kreatorke koja živi i radi u Londonu.

Svoj brend predstavila je još 2005. godine na nedelji mode u ovom gradu, a nakon toga su je nosile najprestižnije ličnosti od Kate i Meghan Markle, preko Cate Blanchett i Anne Hathaway, pa sve do Michelle Obame, zbog čega u ovim krugovima ima reputaciju royal dizajnerke čiju odeću pretežno nose predstavnice kraljevske porodice i tzv. A liste.

Profimedia 

S obzirom na to da vojvoda i vojvotkinja od Kembridža ove nedelje kreću i na Bahame, očekujte još nezaboravnih modnih trenutaka.

U galeriji pogledajte više fotografija Kate Middleton u Roksanda haljini.

Profimedia Pogledajte vojvotkinju od Kembridža u kreaciji srpske dizajnerke.