BLAKE LIVELY U ODELU BEZ KOG JE PROLEĆE NEZAMISLIVO: Monohromatsko izdanje kritičari su ocenili kao čistu desetku

Blake Lively nedavno je zasenila sve kada se pojavila u narandžastom odelu koje bi mnoge rado "ukrale".

Profimedia

Blake Lively zasluženo nosi titulu "ikone stila". Još od čuvene serije "Gossip Girl" koja ju je proslavila, pa sve do danas, slavna glumica ne prestaje da oduševljava modnim izborima, smelošću i kombinacijama koje neretko nose samo najodvažnije trendseterke.

Lepa plavuša sada je još jednom privukla sve poglede kada se pojavila u jedinstvenom izdanju koje je ocenjeno čistom peticom jer se radi o monohromatskoj kombinaciji u hit boji proleća.

Naravno, reč je o vedroj narandžastoj za koju je već krajem 2021. bilo jasno da će obeležiti ovogodišnje trendove.

Energična narandžasta unosi optimizam i simbolizuje toplinu i kreativnost, tako da ne moramo da čekamo leto da bismo je udomili u svoj garderober.

Profimedia 

Ovu filozofiju podržava i vodeća trendseterka Blake koja je elegantno odelo s potpisom Sergia Hudsona i efektni kaiš koji je dodatno istakao njen vitki struk, ukombinovala s uskim topom od likre, a ovaj stajling u kom je nemoguće proći nezapaženo, upotpunila je Louis Vuitton torbom, modela Capucines BB Bag i vrtoglavim štiklama s potpisom Christiana Louboutina.

Nije sama u svom obožavanju narandžaste – mnoge ljubiteljke mode ove sezone nose narandžastu kao total look ili u tragovima. I iako narandžasta može izgledati komplikovano za kombinovanje, IT devojke poput Rihanne, Hailey Bieber, Emily Ratajkowski i sestara Hadid pokazuju da uz malo mašte uvek može izgledati efektno. Na kojim ćemo je sve komadima viđati ovog proleća, pogledajte u nastavku:

Profimedia, printscreen/instagram Narandžasta boja osvaja trendove u 2022. godini