Byredo je evropski luksuzni brend koji je 2006. u Stokholmu osnovao Ben Gorham, sa željom da uspomene i emocije pretoči u proizvode i iskustva. I u tome itekako uspeva, jer za ovaj brend vredi doživljaj kako oblikuje svet luksuza kroz novi pristup, temeljen na emocijama i doživljajima, koristeći najkvalitetnije materijale i vrhunske detalje dizajna kako bi podstakao obnovljeni pristup modernom luksuzu.

Tim vrednostima možemo opisati i novu sveću pod nazivom Summer Rain, a čiji miris brend opisuje kao olfaktivnu interpretaciju mirisa kiše u vrućem letnjem danu, onaj koji signalizuje resetovanje – kanalizirajući poseban osećaj slobode, čaroliju leta.

Byredo-svijeca-Summer-Rain (2).jpeg
Byredo 

Mirisne note čine bosiljak i zelena menta koji su poput svežeg povetarca koji umiruje letnju vlagu. Nakon ovog mirisnog doživljaja slede hladni, travnati mirisi zelene smokve i penušavog đumbira, spuštajući miris lišća i mokrog drveća u sliku jarkog zelenila. Slatkoća zrna tonke i sandalovine daju energičnu završnicu.

Byredo-svijeca-Summer-Rain (3).jpeg
Byredo 

Veganska crna sveća može se pronaći u mat crnoj staklenoj posudi koja se može ponovno puniti, s klasičnom minimalističkom oznakom brenda. Ovu Byredo sveću moguće je kupiti na njihovoj web stranici po ceni od 70 eura.

Izvor: https://luxurysociety.hr/