Nema lepšeg osećaja od ušuškavanja ispod jorgana, uz toplu čokoladu i omiljeni film, dok oko nas svetluca novogodišnja dekoracija. Čak iako su praznici iza nas, ovaj osećaj želimo da zadržimo što duže, te otkrivamo 5 načina da ove zime sačuvate toplu, udobnu i cozy atmosferu u domu.

Pokrivači s printom

Hajde da krenemo od osnova! Pokrivači i deke su apsolutni must-have za udoban i topao enterijer. Debeli pleteni, mekani i drugačije dezenirani pokrivači takođe su odličan način da dodate dubinu prostoru, čineći ga promišljenijim i privlačnijim.

Mirisne sveće

Mirisne sveće su još jedan apsolutni must za postizanje cozy vajba koji želimo. Lepa sveća (posebno ona sa drvenim fitiljem) ne samo da čini dekor magičnim, već (i najvažnije) doprinosi atmosferi diskretnim svetlom, prijatnim mirisom i pucketavim zvukom. Ako želiš da se počastiš, preporučujemo brendove poput Loewe, Diptyque, BYREDO i Le Labo.

Tepisi

Ništa neprijatnije zimi od hodanja po hladnom, golom podu. Zato su tepisi neizostavan deo. Baš kao i sa pokrivačima i dekama, tepih s modernim dezenom dodaće dubinu, ali i toplinu i autentičnost prostoriji.

Ratan korpe za odlaganje

Prostor za odlaganje je dragocena stvar, pogotovo kada živite u malom stanu: stoga, pronalaženje stilizovanih načina za ''skriveno'' odlaganje je od suštinskog značaja. Korpe od ratana dodaju rustičan i topao osećaj svakoj sobi i savršene su za skrivanje "neprivlačnih" proizvoda u kupatilu (kao što su dodatni toaletni papir) ili odlaganje pokrivača, peškira i posteljine.

Dekorativni jastuci

Kada govorimo o nezaobilaznim dekorativnim elementima za udobnost, ne možemo zaobići jastuke! Rasuti po krevetu ili sofi neće stvoriti samo savršeno gnezdo za uživanje, već će tvoj prostor učiniti stylish kao iz časopisa.