Dolazak jeseni nije samo promena godišnjeg doba – već i načina razmišljanja.

Kada je kosa u pitanju, zajedno sa neizbežnim zaokretom na tamne nijanse, poznate ličnosti i fashion devojke su iskoračile u spektar svežih boja za jesen 2021.

Neki od omiljenih frizerski salona poznatih dama uzimaju inspiraciju iz kuhinjskih jelovnika boja za kosu inspirisanom začinima za jesen, od kurkume do paprike.

Pored obilja inspiracije koja nam dolazi od poznatih ličnosti koje su već prihvatile nove boje kose za jesen, donosimo vam inekoliko vrhunskih saveta kako da vaša boja izgleda sveže što je duže moguće.

1. Biber crna

Što se tiče boje kose i nedavno održanih nedelja mode vidljivo je da se ove sezone nose jednodimenzionalne mono-boje. Lako nosive i tako efektne u svojoj jednostavnosti odličan su izbor za ljubitelje klasike.

Biber crna daje punu nijansu na kosi, a fokus je na pojačanom sjaju. Ova boja na kosi odiše zdravljem kao simbolom našeg opšteg blagostanja.

Iako izgleda fantastično sa svetlijim pramenovima boje meda, Kim Kardashian se često vraća na tamnu stranu zbog svog jesenskog stila.

2. Zlatna kurkuma

Nijanse žute plavuše koje podsećaju na kurkumu mogu se stvoriti zlatnim balayage tehnikom.

Beyonce odabir plave je ova zlazna nijansa koja je u trendu za jesen 2021.

3. Led srebrna

Ledeno bele i srebrne nijanse su uvek popularne tokom hladnijih meseci.

Cool plavuše sa izbeljenim hladnijim stilom modelirala je Iskra Lawrence.

4. Crveno vino

Za brzinsko ažuriranje kose za ovu sezonu, frizeri širom sveta preporučujuatraktivnu bordo koja se može postići se postići nijansiranjem kose ili dodavanjem crvenih i ljubičastih tonova.

Fokus je takođe na ultra sjajnoj završnici, a to najbolje demonstrira Samira Mighty.

5. Čokoladna braon

Postoje dve „kraljice zanosne kose“ koje pružaju inspiraciju za najveći trend boje kose za jesen. To su naravno Cindy Crawford i Nanette Newman, brinete koje su imale frizure koje su uvek svi želeli.

Današnja zvezda koja nosi luksuznu čokoladnu nijansu kose je Emily Ratajkowski. Neizostavan je visoki sjaj kako bi izgledala što je moguće zdravije.