Izraz rođena pod srećnom zvezdom neminovno se odnosi i na Kaiu Gerber, ćerku Cindy Crawford.

Osim što je sa 20 godina jedan od najuspešnijih svetskih top modela, Kaia je od mame nasledila impresivan modni ukus, lepotu, i... raskošnu kosu. Podsetimo se, Cindy je ove godine kreirala beauty liniju koja pospešuje rast kose, čini je gušćom i voluminoznijom - baš poput njene. 

S druge strane, Kaia maksimalno koristi potencijal svoje genetike, pa često eksperimentiše sa svojom bujnom kosom, praveći nove trendy frizure.

Isprobala je ružičastu kosu, platinastu kosu, dugu kosu i neprevaziđeni blunt bob, ali najnoviji odabir Kaie Gerber dolazi u obliku tzv. zavesa šiški sa mekanom završnom obradom i stanjenim krajevima.

Novi look prikazala je svojim fanovima na Instagramu, a očigledno je da je bila inspirisana glamurom 70-ih koji se opet vraća na velika vrata. Naime, ove godine već su ga nosile velike zvezde od Billie Eilish do Miley Cyrus.

Kaia je svoju frizuru uparila sa nude make-upom gde se jedino isticao ruž na usnama. Čisto francuski izgled - sa svim notama chica.

Svež izgled postignut je zahvaljujući YSL Beauty's Rouge Volupte Shine karminu, čije je Gerberova zaštitno lice. Nudi prozirnu glazuru pastelne boje, dok formula prožeta uljem ostavlja usne hidratizovanim i sjajnim – što je idealan odabir za zimu. Osim toga, ima miris manga.

Ugledajte se na stylish devojku koja uvek postavlja nove fashion & beauty standarde!

Screenshot 2021-11-10 at 09.27.42
foto: Instagram / kaiagerber