Pokupili ste najlepšu odeću za najluđu noć u godini, osmilili ste i kakvu šminku želite, čak i ubacili nekoliko detalja za savršen celokupan look, ali još uvek niste osmilili željenu frizuru?

Ako je vaš odgovor da, došli ste na pravo mesto da se inspirišete modernim frizurama koje su jednostavne za napraviti, a izgledaju dovoljno glamurozno za poslavu Nove godine.

Ako ne želite da frizuru bez previše napora i minimalističkog izgleda, imamo idealne izbore za vas.

U nastavku pogledajte 5 frizura koje možete napraviti za manje od pet minuta za proslavu Nove 2022. godine.

1. Opušteni talasi

Jedan od najlakših načina da uvijete kosu bez toplote je da ih upletete u pletenicu noć pre. Obavezno svaku frizuru započnite temeljnim češljanjem kako biste je zaštitili od zamršenosti, a potom svoje pramenove ispletite u standardnu pletenicu. Ujutru raspletite pletenicu i nanesite hranljivi serum kako biste ukrotili neposlušne pramenove. Ako vam je ova frizura potrebna za noć, možete isprobati ovu tehniku ujutru i pustiti kosu pre nego što izađete iz kuće.

2. Romantični talasi

Ako imate ravnu kosu onda je ovo frizura za vas. Kosu podelite na sredinu i na dva dela jednake debljine. Počnite sa uvijanjem prednjih pramenova. Pomoću pegle ili figara navijajte pramenove u smeru od lica i nastavite ovo da radite dok ne uvijete celu kosu. Ako su vam talasi previše definisani za vaš ukus, samo ih malo blago očešljajte ili prođite prstima kroz kosu.

3. Visoki rep od pletenice

Povećajte glamurozni izgleda pomoću repa od pletenice. Mnogo glamuroznija interpretacija pletenica iz škole, ovaj izgled je uredan i elegantan. Skupite kosu nazad u konjski rep i pričvrstite ga gumicom. Podelite ga na tri dela i počnite da ih pletete u uobičajenu pletenicu. Izvucite nekoliko pramenova kako biste uokvirili lice.

Rep pletenica ima moć da instant podigne izgled na glamurozan nivo frizure.
Profimedia 

4. Pola/pola

Pola podignute, a pola spuštene frizure su glamurozne i jednostavne za kreiranje. Da biste ponovo kreirali ovaj izgled, nanesite nekoliko kapi seruma za glatku kosu da ukrotite kovrdžanje, razmrsite čvorove i zagladite kosu. Skupite deo kose u punđu na vrh glave i učvrstite ga u rep gumicom. Zamotajte rep u punđu i koristite nekoliko ukosnica koje će držati neposlušne pramenove na mestu.

Pola podignute, a pola spuštene frizure su glamurozne i jednostavne za kreiranje.
Profimedia 

5. Rep od gornje polovine

Skupite gornji sloj kose i pričvrstite deo gumicom tačno ispod sredine glave. Izvucite bočne pramenove kose za malo labaviji izgled, a zatim nastavite da podižete kosu za stvaranje volumena u korenu i provucite dve ukosnice dijagonalno kroz gumicu tako da se ukrste. Zatim oko repa obmotajte pramen kose kako biste sakrili gumicu i et voila - dobili ste savršen rep koji za glamurozniji izgled možete i uviti u talase.