Pitate se kako to da poznate dame obično izgledaju dosta mlađe nego što zaista jesu? Tajna je u pravom odabiru frizure!

Leto je skoro stiglo i to je idealno vreme za promenu, te vam predlažete da odaberite neku od sledećih 5 frizura koje imaju moć da podmlade od 10 do čak 15 godina, i pravac kod frizera!

1. Talasasta kosa

Blagi talasi u kosi se uvek povezuju s mladošću, ali treba da pazite kakve ćete talase odabrati. Uvek bolje izgledaju opušteni, blagi talasi dužine do ramena, nego previše zategnute i lokne veštačkog izgleda.

2. Pixie

Ovu frizuru ne nosi mnogo žena, ali trebalo bi da razmislite. Dobra pixie frizura delovaće poput liftinga kože, jer sakriva sve nepravilnosti na licu!

3.  Stepenasto ošišana kosa

Iako se trend stepenastog šišanja na neko vreme izgubio s frizerskog radara, čini se da su ponovno u modi sjajni, u delovima šišani krajevi. Idealna dužina kose za stepenastu frizuru je malo ispod ramena, a duge šiške na stranu su samo plus.

4. Kratka plava kosa

Činjenica je da plava kosa pomlađuje lice i daje mu nežniji izraz. Neka vam frizer pomogne da odaberete najbolju nijansu plave za vas.

5. Kosa srednje dužine

Jednostavna, uredna i klasična frizura prolazi kod svakoga. Za održavanje ovakve frizure potrebni su dobri proizvodi i malo truda. Uvek će izgledati bolje ako se pramenovi oblikuju okruglom četkom, nego da se koristi figaro ili pegla za kosu.