Ukoliko ste ovog leta planirale da skratite kosu, a želite razigranu frizuru koja se brzo i lako stilizuje, undone bob je pravi izbor za vas.

Zapravo, čini se da je ova verzija klasičnog boba sa "bičevima" veoma brzo naišla na ogromne simpatije kod brojnih dama upravo zato što deluje u isto vreme i romantično i edgy.

Nedovršeni ili undone bob je pre svega ravno sečen bob sa plitkim stepenovanjem za dodatnu punoću, i istanjenim krajevima. Kako tvrde svetski stilisti, odgovara svih teksturama kose, a za oblikovanje frizure dovoljno je da je "nagužvate" sa malo gela ili pene.

Doduše, za one koji vole uredniji look, preporuka je da kosu blago uviju, jer na taj način frizura dolazi do izražaja. Efekat bi trebalo da bude kao da ste na moru i upravo ste izašle iz vode, te pustile kosu da se prirodno osuši na suncu.

Dakle, što "neurednije", to bolje.  

Inače, ova frizura spada u duže bobove, što je čini idealnom tokom visokih temperatura kada želite da kosu sklonite sa lica ili da je vežete u rep. Samo izvucite par pramenova kod ušiju i dobile ste šik frizuru sa kojom nema šanse da ostanete neprimećeni.

Undone bob je u suprotnosti sa konvencionalnim načinima stilizovanja, jer dok se kod drugih varijanti ide na "uređenu", sleek verziju, ovde je akcenat na "neurednosti" i oštrini.

Baš iz tog razloga, ova frizura je sve traženija po salonima, te se već sada čini da nema konkurenciju kada su drugi bobovi u pitanju, a ukoliko ipak želite da je stilizujete, pogledajte jedan od načina na koji ćete to uraditi brzo i lako.

Kako stilizovati pariški bob Instagram/thehairbros