Iako je leto u toku, polako smo počele prikupljamo ideje i inspiraciju za jesenju sezonu. S obzirom na to da znamo šta će biti aktuelno narednih meseci kada je reč o modi, beauty stručnjaci izdvajaju nekoliko frizura koje će vladati tokom jesenjih meseci.

Kada je reč o hair trendovima, uglavnom su to frizure koje su bile aktuelne i prethodne sezone. U nastavku smo izdvojili pet frizura za koje se predviđa da će obeležiti jesen i zimu.

1. Šiške

Šiške su odličan način da utoplite oštre konture lica, a na vama je izaberete one koje vam najviše odgovaraju.Za šiške se odlučuju mnoge dame koje žele da postignu mlađalački izgled.

šiške će biti aktuelne i tokom jeseni
Profimedia 

2. Lob

Dugački bob će na idealan način zaokružiti okruglo lice i učiniće ga tanjim. Opredelite se za dužinu koja je desetak centimetara ispod vaše brade, a najbolje je da bude u ravni ključne kosti.

lob frizuru biraju mnoge slavne žene
Profimedia 

3. Lokne

Čini nam se da lokne nikada ne izlaze iz mode. Aktuelne su tokom svake sezone, bilo da je reč o letnjim ili zimskim mesecima. Talase možete postići uz pomoć pegle i viklera, a sjajno idu i na kratko kosu, gde se preporučuju blage kovrdže, ali i na dugu kosu, gde imate prostora za eksperimentisanje.

lokne su uvek u modi
Profimedia 

4. Stepenovi

Ako želite da imate nešto dužu kosu opredelite se za frizuru sa nekoliko slojeva. Ovakav način šišanja stvoriće iluziju tanjeg lica. Jedina stvar koju bi trebalo da imati na umu jeste da stvorite volumen u nižim delovima kose, kako bi vaše lice izgledalo skladno. Previše volumena sa strane lica samo će učiniti da izgledate neprirodno. U zavisnosti od toga kakva je struktura vaše kose, ovu frizuru možete nositi kao ravnu, ali odlično izgleda i kada se prelomi.

stepenasta kosa nosiće se ove zime
Profimedia 

5. Bob

Klasični bob uvek je dobar izbor. Nežno uokviruje lice i omogućava da izgledate znatno mlađe. Takođe je jednostavan za oblikovanje i može se nositi na najrazličitije načine. Od potpuno ravne kose, do blagih talasa, pa čak i skroz kovrdžav. Takođe super izgleda i sa ili bez šiški, moguće su najrazličitije opcije, zavisno o svačijoj želji.

bob frizura je lkasik za sva vremena
Profimedia