Model i glumica Emily Ratajkowski iznenadila je pojavom na vikend reviji Marca Jacobsa jer je svoj zaštitni znak, dugu, sjajnu kosu zamenila trendi bobom. I čini se da nije pogrešila jer je upravo french bob jedan od trendova u kom ćemo zasigurno uživati s prvim prolećnim danima.

profimedia-0753761864.jpg
Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Manje je važno da li je to na glavi slavne Emily perika ili je brineta stvarno žrtvovala duge uvojke, jer joj stoji savršeno. Šiške, razbarušeni volumen i naglašeni sjaj su podsetili kako je ovu frizuru među prvima nosila Uma Thurman u ulozi Mie Wallace u kultnom filmu Quentina Tarantina Pulp Fiction, još 1994. godine.

profimedia-0753741486.jpg
John Nacion / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kako frizura, tako i ukupni stajling Emily Ratajkowski, bili su u savršenom skladu s onim što smo videli na reviji održanoj u Park Avenue Armory u New Yorku, a koja je bila i svojevrsni hommage nedavno preminuloj “kumi punka” Vivienne Westwood. Citat slavne Westwood podeljen u Jacobsovim beleškama s revije: "Moda poboljšava život i mislim da je to lepa, velikodušna stvar za druge ljude". Tu su bili Westwood elementi s izbeljenom kosom, mega platformama, predimenzioniranim i slojevitim krojevima, a reviju su podržale i Ashley Graham, Debi Mazar, Debbie Harry, Meghan Roche i Lourdes Leon.