Verujemo da i vi polako odbrojavate dane do dolaska nešto viših temperatura, koje će ne samo uneti promene u naše garderobere, već će doneti i novine u beauty svetu. Po nekom nepisanom pravilu proleće je vreme kada najčešće čeznemo za efektnim promenama koje čine razliku, a ima li išta bolje promene frizure?

Iako se još uvek nalazimo u zimskom periodu, proleće polako kuca na vrata, a nema sumnje da će sa sobom doneti neke nove trendove u modni i beauty svet. Kao i svake sezone, i ove će se nametnuti novi trendovi, što je posebno vidljivo kada su frizure u pitanju.

slojevita frizura je trend za proleće 2023
SKIMS / Planet / Profimedia 

Za kosu često znamo reći kako je naš najlepši ukras i detalj koji ima sposobnost da transformiše ceo naš izgled, ali i pruži mu određenu svežinu koju volimo videti u prolećnim danima.

Zato ove sezone nosimo slojevitu frizuru! Naime, slojevi u kosi imaju status kultnog klasika, a razlog za to je poprilično jednostavan - ova frizura svakoj kosi pruža dozu šarmantne razigranosti.

Takođe, jedan od razloga zašto je ova frizura omiljena jeste to što pristaje baš svakom obliku lica, bez obzira na to radi li se o dugačkoj kosi, bobu, frizuri sa šiškama...

Ako razmišljate o promeni frizure ovog proleća, znajte sa slojevima nema greške. Ova frizura idealan je odabir i ako imate tanku kosu jer će stvoriti utisak volumena, a odlično će izgledati i u kombinaciji sa šiškama koje su ovog proleća takođe jedan od velikih trendova. 

bob slojevita frizura
Profimedia