Život savremene žene je dinamičan, i to više nije tajna. Tokom dana potrebno je obaviti brojne obaveze, dok je važno i ostaviti dovoljno vremena za lepotu i negu. Da li ste od onih žena koje ne mogu da napuste kuću, a da kosu nisu stilizovale nekim od toplih uređaja? Ili od onih koje kosu peru svaki drugi dan? I provode previše vremena na suncu? Naime, svi ovi faktori, pored dinamičnog ritma života, dovode do suve kose. Kako su oni mnogobrojni, tako se gotovo svaka od nas sa problemom suve kose ili suvih krajeva susreće u nekom trenutku svog života.

Suva kosa i suvi krajevi su trenutno jedan od tri najčešća problema kose na svetu, a prvi u našem regionu.

Ma koliko puta da smo savladali jednačinu hidratanti šampon + balzam i regenerator za omekšavanje = negovana kosa, čini se da promene ne dolaze preko noći, kao i da je u moru ponude zapravo vrlo teško pronaći preparate koji ‘’stvarno rade’’.

Priča o važnosti nutritijenata danas je popularnija nego ikad, kako u oblasti nege kose tako i u svim drugim oblastima. Na stručnjake iz tog područja gledaju kao na gurue lepote, a s nedavnom pomamom za negom kože žene su sve upoznatije s negujućim sastojcima u njihovim proizvodima.

Rezultati istraživanja pokazuju da su pojmovi kao što su suva kosa, suvi krajevi, ali i niacinamid jedni od najviše pretraživanih pojmova na internetu i društvenim mrežama kada je u pitanju nega kose, što govori u prilog tome da brojne žene na svetu traže odgovor na ovaj problem kose.

Zato smo testirali luksuznu Kérastase Nutritive liniju koja gotovo četiri decenije postavlja nove standarde u svetu kada je u pitanju suva kosa i otkrivanje inovativnih negujućih sastojaka za impresivne rezultate. Nutritive, kao spoj nauke i luksuza, u ovoj renovaciji linije dolazi u unapređenoj formuli, a sa 10 proizvoda koji zajedno čine besprekornu rutinu nege suve kose. Kompleks proteina biljnog porekla ove linije obogaćuje kosu važnim hranjivim sastojcima pšenice, kukuruza i soje, dok je niacinamid, derivat vitamina B3, popularan sastojak za negu kože koji pomaže ojačavanju barijere vlakna kose.

Predstavljamo vam luksuznu Kérastase Nutritive rutinu iz 4 koraka, a sve ove proizvode možete pronaći u vašem najbližem Kérastase salonu, gde vam i tim profesionalnih frizera može pružiti Nutritive luksuzni ritual nege kose.

KER_NUTRITIVE_2023_NUTRI_SUPPLEMENT_SPLIT_ENDS_SERUM_PRODUCT_IN_HANDS_03474637155032 (1).jpg
Kerastase 

1. KUPKA

  • Bain Satin za retku do srednje gustu kosu ili Bain Satin Rich za srednje gustu do gustu kosu, hidratizirajuće kupke s esencijalnim negujućim sastojcima revitaliziraju i jačaju kosu u borbi protiv dehidracije, a vraćaju joj gustoću i sjaj.

2. NEGA

  • Lait Vital ultra lagano mleko za raščešljavanje visoke hranjivosti za suvu, retku do srednje gustu kosu.
  • Masquintense za retku do srednje gustu kosu ili Masquintense Rich za srednje gustu do gustu kosu, hranjive maske za omekšavanje kose visoke koncentracije pružaju moćnu zaštitu od štetnih spoljašnjih uticaja, jačaju prirodnu hidrolipidnu barijeru kose i vraćaju joj elastičnost.
KER_NUTRITIVE_2023_LAIT_VITAL_PRODUCT_IN_HANDS_03474637154981.jpg
Kerastase 

3. PRIPREMA ZA FENIRANJE

  • Lotion Termique Sublimatrice sprej za ulepšavanje i raščešljavanje za suvu, retku do srednje gustu kosu olakšava stilizovanje kose.
  • Nectar Termique mleko za ulepšavanje protiv frizz efekta pri feniranju daje trenutnu zaglađenost, blistav sjaj i satenski efekat, dok smanjuje neposlušne pramenove i neukrotive vlasi, a zapanjuje informacija da štiti od toplote do 230 stepeni.

4. STAJLING

  • Nutri-Supplement Scalp serum, hrani i hidrira suvu kožu glave važnim vitaminima i čuva njenu barijeru. Nanosi se kad god vam je potrebno, na suvu ili prosušenu kosu, direktno na kožu glave i ne ispira se.
  • 8h Magic Night serum je noćni beauty sleep serum visoke hranjivosti za suvu kosu. Štiti je od trenja jastuka, a tokom 8 sati sna intenzivno je hidrira. Do jutra – kosa je obnovljena i blistava. Nanosi se na dužine suve ili prosušene kose i ne ispira se
  • Nutri-supplement serum za ispucale vrhove trenutno dopunjuju vlas lipidima za obnavljanje i vraćaju do 81% sjaja dok umanjuje ispucalost krajeva za 62%. Nanosi se na vrhove suve ili prosušene kose i ne ispira se.
KER_NUTRITIVE_2023_BEHIND THE SCENES_2_MULTIPLE EAN.jpg
Kerastase