Iako je TikTok društvena mreža koja možda nije prva na listi naših omiljenih, priznajemo da određeni beauty i fashion trendovi koji se tamo prvi pojave privlače naše interesovanje. Često nam se čini i da postoji bezgraničan broj sintagmi na engleskom koje tamošnji korisnici mogu prozvati trendom. Međutim, kada nešto vidimo na Rihanni, tada nam je jasno da je reč o velikom trendu u najavi.

Takav je slučaj i hashtagom #teddybearblonde - nijansi plave kose koja je neodoljiv izbor za jesen i zimu 2023. Predviđamo da će se ova topla boja plave dopasti mnogim žena, jer je, prema našem mišljenju upravo ta toplina savršena za hladniji period, kada su dani hladni i sivi. 

Šta je "teddy bear blonde" boja kose?

Ključ za ovaj trend krije se u imenu. Boja kose treba da bude slična onoj kod plišanog medveda, sa kombinacijom mnogo sličnih plavih pramenova. Kao rezultat se dobija predivni zlatni odsjaj koji frizuri daje dimenziju.

Najčešći način da se postigne ovaj izgled su klasični pramenovi ili dobro poznati balayage. U zavisnosti od vaše prirodne boje kose, vaš frizer se može u potpunosti prilagoditi kako biste dobili savršenu nijansu "plišanog medveda".

Najbolja stvar u vezi sa ovim trendom je što kosa može da ima tamniji koren, što znači da nećete morati da brinete previše o njenom održavanju.