Hair trendovi ostali su netaknuti u našoj Instagram sekciji Saved, međutim, izgleda da je došlo vreme da ih izvadimo iz arhive i počnemo da planiramo svoju frizuru za jesen 2023.

Povratak u svakodnevicu lepši je s novom, osveženom frizurom. Ako želite primetnu promenu, možda će vam pomoći preporuka sledećih pet frizura koje su jednostavno savršene za jesen!

1. Razbarušene šiške

Šiške mogu u potpunosti da promene vaše lice, ali mogu biti i prilično „naporne” tokom leta (zbog znojenja). Sada kada više nije tako vruće, vreme je da isprobate ove šiške u kombinaciji sa paž frizurom.

2. Zalizana pixie frizura

Elegantan, moderan stil koji vam omogućava da pokažete šminku koju ste naneli jer vam kosa nije blizu lica.

3. Francuska punđa

Možda će biti potrebno malo više vežbe da biste to uradili, ali kada to savladate, francuska punđa postaće vaša frizura koja je idealna za sve formalne događaje.

4. Razdeljak sa strane

Razdeljak sa strane, iz kojeg se „protežu” šiške prebačene na suprotnu stranu i stepenasto ošišana do ramena, čine sjajnu frizuru koja je idealna za sve prilike ove jeseni.

5. Razbarušena punđa

Odlična frizura koja će savršeno pristajati uz vašu rolku ili košulju. Ili bilo koju kombinaciju. I, nemojte se ni truditi da izgleda savršeno – njena čar je u tome što izgleda neuredno, a neposlušne pramenove možete pričvrstiti ukosnicama.