Trendovi frizura dolaze i odlaze, a čini se da su it-devojke već odabrale vodeći trend za narednu sezonu: tzv. skupi bob. Postizanje luksuznog izgleda često zahteva znatno više vremena i pažnje - a ova frizura nije izuzetak. 

Eksperti za kosu definišu je kao tupi bob, čistih linija i oštrih uglova, obično je kraći i četvrtastiji, a pramenovi su ošišani tako da stvaraju pokret i volumen, na odvažan, ali elegantan način. Zbog toga, ova frizura iziskuje češće šišanje i stilizovanje u odnosu na klasičan bob.

„90-te su bile prilično grunge jer smo izašli iz 80-ih i sve je bilo tako glamurozno, ali način na koji se sada inspirišemo frizurom iz 90-ih je prilično ženstven. Sada je sve malo sređenije i čišćenje“ ističu profesionalni frizeri.

Nakon što je vaš frizer napravio magiju, dolazi najteži deo: održavanje frizure kod kuće. Bez obzira da li želite da bude ravan, talasast ili isfeniran look, preporučujemo ulaganje u dobre proizvode: hidratantni šampon, zaštitu od toplote i sprej za teksturu. Poseban beauty hack je da koristite tople viklerekoji se ne drže duže od 2-3 minuta.

U nastavku donosimo inspiraciju za najbolji look: