Tracey Cunningham je poznata ekspertkinja za farbanje kose koja stoji iza mnogih hair transformacija poznatih ličnosti. Sećate li se trenutka kada je Kim Kardashian postala plava? To je bila njena zasluga. Takođe je odgovorna za nedavnu promenu boje kose Emme Stone - prelazak sa crvene na plavu, pa ponovo na crvenu. Tracey je tako doprinela i mnogim lookovima na crvenom tepihu Golden Globesa proteklog vikenda - a tom prilikom predstavila i 3 trenutno najpoželjnije nijanse za kosu. 

Amber red

"Emma je bila plava pre otprilike dve ili tri nedelje. Poslala mi je poruku dan nakon što je nastupila u emisiji Saturday Night Live i rekla da želi da postane crvenokosa. Trebalo nam je nekoliko pokušaja da postignemo pravu nijansu, a nakon toga sam joj poslala tretmane za sjaj koje je trebala da radi kod kuće kako bi očuvala bogat intenzitet bakarne boje"priča za Vogue.

Raven brunette

"Riley je postala brineta dok je bila u Parizu za Chanel reviju, ali nedavno smo je samo osvežili - videla sam je baš pre Zlatnog globusa. Sviđa joj se tamna kosa, pa ćemo joj samo obnavljati sjaj i intenzitet."

Linen blonde

"Učinila sam Carey Mulligan veoma plavom - ova zima je definitivno u znaku plavuša, svi se farbaju u plavo. Ipak, kada donesete ovu odluku, nije dovoljno samo staviti hidrogen na celu kosu - proces je mnogo dugotrajniji. Kako vremenom ne biste izgubili sjaj, pa uvek preporučujem profesionalne šampone za negu koji uklanjaju minerale i metale iz kose."