Svake jeseni - nova želja za promenom frizure, a još uvek nismo spremni da odustanemo od opsesije bob frizurama – zato s nestrpljenjem iščekujemo sve nove trendy ideje koje donose IT devojke na društvenim mrežama.

Postoji nešto neodoljivo u pramenovima do ramena u kombinaciji s debelim pletenim džemperima i rolkama, zato je ovo najbolje doba godine za vašu transformaciju.

Jedino pitanje koje se postavlja jeste: koju bob frizuru odabrati? Bilo da želite nešto super kratko i razigrano, ili duže i lepršavo, u nastavku ćete otkriti 3 najpopularnije verzije ove jeseni.

Francuski bob

Istraživanje kaže da uprkos tome što je francuski bob dobro poznata klasika, i dalje broji preko 137 miliona pregleda na TikToku. Kao jedna od najkraćih varijacija boba, ova kosa se hrabro skraćuje do linije usana i obično je upotpunjena ravnim šiškama. I, bez sumnje, ovo je najšik opcija koju možete odabrati.

The dad bob

Za savršenu frizuru za devojke sa stilom, „the dad bob“ je pravi izbor. Svakako se nadovezuje na estetiku viralnog „tata stila“ koji uključuje glomazne patike, oversize farmerke i muške komade. U suštini, ovaj bob je malo duži, kvadratastiji i opušteniji u odnosu na kratki francuski bob. Ima težinu i lepršavost iz devedesetih koja deluje retro, kul i bezbrižno. Što se dužine tiče, trebalo bi da pada negde između brade i ključne kosti.

Soft blunt bob

Klasika je uvek u modi, zato će soft blunt bob biti jedan od najpopularnijih bobova i ove jeseni. Kao što naziv sugeriše, „soft blunt bob“ je blaža verzija klasičnog ravnog boba. Zadržava dužinu do vilice, ali umesto strogo ravnih krajeva, donji rub je nežniji, sa suptilnijim, blago razrađenim linijama. Kao i originalni, i ovaj stil čini kosu gušćom i punijom. Dodatni bonus je što ova tehnika daje frizuri više teksture, što je uvek poželjno. Za efekat simpatične, ležerne i opuštene „devojke iz (pariskog) komšiluka“.