Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šminka i nega

Evo kako da vam oči budu besprekorno našminkane ove sezone

Autor Tara Đukić
Autor Tara Đukić

Elle redakcija isprobala je novu Chanel kolekciju šminke za oči i otkrila proizvode koji su postali nezaobilazni favoriti.

Izvor: Chanel

Kada je Elle redakciju nedavno dočekala prepoznatljiva bež kesa sa elegantnim natpisom Chanel, znali smo da će koncentracija neophodna za poslovne obaveze odleteti kroz prozor. U pitanju je bila nova kolekcija Chanel proizvoda za oči pod imenom the New Eye Collection, s fokusom na dugotrajnu i istrajnu šminku koja će ostati postojana tokom celog dana (i noći).

“Isticanje oči je način da istakenmo i našu ličnost. Šminka mora da se prilagodi našim raspoloženjima, željama i da bude ukslađena sa našim emocijama”, navodi se u opisu kolekcije.

Izvor: Chanel

S obzirom da se jesen približava, a da je jedan od najistaknutijih beauty trendova sa F/W Nedelja mode širom sveta upravo korišćenje ajlajnera kao alat za samoizražavanje, jedva smo dočekali da probamo Le Style Yeux Waterproof ajlajnere koji su deo nove kolekcije. U raznim nijansama, od živahne metalik plave (Bleu Metal) do suptilne maslinaste zelene (Khaki Metal), uverili smo se da su u pitanju boje koje su upotrebljive kako tokom radnog dana tako noću kada se uputimo na večeru posle posla.

Posebno su nas iznenadile Chanel palete senki pod imenom Les 4 Ombres koje se mogu pronaći u dva izdanja - jedna koja je savršena za brzinsko šminkanje tokom dana (Lumieres at Vibrations) i ima sve nijanse koje su potrebne da se istaknu oči i izgledaju osvežene, a druga koja će se naći u našim torbama kao saputnik za noćne izlaske (Douceur et Serenite) i sadrži malo tamnije boje sa naglaksom na ljubičaste nijanse.

Ostatak dana je prošao u isprobavanju šminke i šta se sve može postići sa njom, a odgovor je definitivno dosta toga! 

Izvor: Chanel

Možda će vas zanimati

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity