Botoks trepavica je jedan od poslenjih beauty tretmana za kojim su dame potpuno izgubile glavu. Odmah da napomenemo na početku, ne, nije u pitanju tipičan lash lift, već nešto mnogo bolje, jer je pre svega reč o tretmanu koji vaše trepavice oporavlja, neguje i čini gustim, jakim i dugim.

Zato i ne čudi što popularnost botoksa trepavica raste iz dana u dan, a dovoljan je jedan pogled na fotografije i snimke da biste videli zašto je to tako.

"Lash botox" nije isto što i regularan botoks, već ovaj tretman više liči na podizanje trepavica u kombinaciji sa hidrolizovanom keratinskom maskom za jačanje i negu.

BOTOKS TREPAVICA ZA POGLED DOSTOJAN CRVENOG TEPIHA: Saznajte sve o najpopularnijem beauty tretmanu TikTok/boobeautybar

Šta se koristi prilikom botoksa trepavica?

Procedura podrazumeva i ulja argana i sative, proteine, keratin, hidrolizovanu svilu, peptide i vitamine, a maska hrani dlaku dok istovremeno ispunjava vaše prirodne trepavice čineći ih gušćima, dužim i punijim.

Botoks trepavica pre svega se koristi za negu.
Shutterstock 

Ovaj tretman odličan je izbor i za podsticanje rasta i popravljanje slomljenih dlaka, ali i duboku hidrataciju. Hemijskom procedurom se vaše trepavice uvijaju i hrane, a razlikuje se od lash-lifta u tome što – ne boji trepavice, samo ih neguje, a efekat traje od šest do osam nedelja.

Cena tretmana

Iako se ne zna zašto je ovaj tretman dobio baš ovo ime, pretpostavka je da je to zato što je u pitanju brza procedura, odnosno potrebno je samo nekoliko minuta da se primeni. Cene se kreću od 1.500 do 4.000 dinara u salonima u Srbiji.

Za ovaj tretman se smatra da će transformisati industriju, te ako su vaše trepuške oštećene i treba im pauza od uvijača, lepljenja veštačkih, nadogradnji i maskare, ovo bi mogla biti opcija koja je baš za vas, a u videu ispod pogledajte rezultate ove sve popularnije procedure.