Izbirljivost među mirisima nije redak slučaj, a naročito kod onih koji ne napuštaju olako svoju zonu komfora kada su u pitanju parfemi.

Povezivanje sa mirisom, koji na neki način i prezentuje osobu koja ga nosi, ponekad može trajati mesecima. Ipak, mnogi već na prvi njuh znaju da li na sebi neki miris mogu da zamisle neki miris ili treba da ga preskoče.

Imam svoje omiljene parfeme, roll-one i ulja, i potreban mi je zaista poseban miris da bi se zbog toga uvukao u moju kolekciju. Koliko god volimo da testiramo sve tek lansirane proizvode, parfemi se ne ubrajaju u tu našu stvar.

Ipak, za kvalitet kakav ima Byredo se pravi izuzetak. Najnovije lansiranje brenda, De los Santos, zvuči kao miris koji će zauvek zadržati posebno mesto na polici svih ljubitelja drvenastih nota.

U ovom Byredo novom ljubimcu se tako dobro prožimaju drvenaste i mošusne note koje daju hrabar vibe, ali ostavlja topao, dugotrajan miris koji je idealan za sve letnje dane.

Najupečatljivija nota u postavi je tamjan. Žalfija i cvetne note cistus incanusa presecaju mošus, dok mirabel dodaje sladak, ali oštar finiš. Ako u svojoj kolekciji imate mirise poput Le Labo The Noir 29 ili Glossier Iou, toplo preporučujemo da isprobate De los Santos uz koji ćete stvoriti nezaboravne uspomene.