Koliko puta vam se desilo da ste kupili određeni make up proizvod, a da on nije opravdao vaša očekivanja? Međutim, da li ste znali da nekada učinkovitost zavisi zapravo od samog načina na koji koristite proizvod.

To se posebno može primetiti kod make up proizvoda koje najčešće koristimo pogrešno, a u tu skupinu definitivno spada i maskara!

Ako ste mislili da vaša maskara ne pruža baš željene rezultate, možda nije vreme da se pozdravite s njom, već vam predlažemo da isprobate beauty trik koji je za kratko vreme postao viralan na Instagramu. Ova društvena mreža se unazad nekoliko godina pozicionirala kao vodeća kada su modni i beauty trendovi u pitanju, pa tako s vremena na vreme iznedri i po koji trik koji jedva čekamo da isprobamo.

Viralan trik na mrežama obećava duge trepavice.
profimedia.rs 

Tako i ovog puta sa maskarom koja se, verujemo, nalazi u svačijem neseseru kao jedan od ključnih proizvoda za postizanje savršenog make up-a. Ono što volimo kod nje jeste to što otvara pogled, čineći tako naše lice svežijim, a pogled zavodljivim.

Upravo zato ne iznenađuje da je ceo svet poludeo za ovim viralnim trikom zbog kog smo shvatili da sve vreme pogrešno nanosimo ovaj omiljeni make up proizvod.

Za maksimalan efekat masakru je potrebno okrenuti vertikalno, a zatim četkicom prvo proći trepavice, a potom maskaru nanositi od korena do samih vrhova. Tako će se nijansa ravnomerno rasporediti te se trepavice neće lepiti jedna za drugu, već će biti uredno raščešljanje. Ako nam ne verujete, pogledajte video koji će vas sigurno uveriti u suprotno!

Trik za duže trepavice Instagram/inspiroulooks