Olovke za usne danas više nisu samo dodatak omiljenom ružu za usne; one su u samom centru naše svakodnevne makeup rutine, i zapravo i više nego dovoljne za isticanje usana. Njihova trajnost je velika prednost u odnosu na ruževe, jer ne nestaju tako brzo. Svakako je važno da pravilno pripremite usne za šminkanje, uključujući i dubinski piling i nanošenje hranljivog balzama kako biste brzo i lako naneli proizvod.

Pored same tehnike nanošenja, važno je i kakav proizvod koristite, a u nastavku smo odabrali najbolje!

Maybelline Color Sensational olovka za usne

Olovke koje definitivno nećete osetiti na usnama. Oduševljavaju širokih spektrom nijansi u ponudi, kao i mehanizmom odvrtanja što čini ceo postupak nanošenja još lakšim, naročito za one koji uvek kasne.

maybelline.jpg
Maybelline 

NYX Professional Makeup Slim olovka za usne

Olovke za usne brenda NYX su nam defitinitivno na vrhuncu drogerijskog odnosa cene i kvaliteta. S obzirom na to da je suvlje teksture nema bojazni od razlivanja karmina što je dodatni plus, a može se nositi i samostalno.

nyx.jpg
NYX 

Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place olovka za usne

Veoma postojana i svilenkasta formula koja je savršena i u službi karmina. Kremasta formula koja hidrira usne, sadrži nijanse smeđe, crvene i oker boje pa ne izgleda sivo ili pepeljasto na tamnijoj koži.

estee-lauder.jpg
Estee Lauder 

MAC olovka za usne

Visokokvalitetan proizvod sa specijalnom formulom dostupne u bogatim i modernim bojama izdvajaju se kao jedne do olovaka za usne kojima nije potrebna podrška u vidu karmina. Ono što je veoma važno jeste da olovka ne puca i može lepo da se zarezuje. MAC olovke imaju dobru strukturu i definitivno su jedne od najneosetnijih su na usnama.

mac-olovka.jpg
MAC 

Kiko Milano Festival Glow Waterproof olovka za usne

Visokopigmentovana i kremasta tekstura koja savršeno klizi po usnama. Laka upotreba zahvaljujući automatskom mehanizmu na odvrtanje, te nema gubljenja vremena na oštravanje olovke na rezač.

kiko.jpg
KIKO Milano 

 Izvor: ELLE/T.Đ.