Činjenica je da je starenje proces kroz koji svi prolazimo, ali bez obzira što ga ne možemo izbeći, pojavu prvih znakova starenja možemo minimizirati. Duboke bore, fine linije i opuštena koža prvi su znaci starenja, koji su dosta izraženi u predelu vrata i dekoltea. 

Deo kože tela koji, pored lica, pokazuje prve znake starenja je područje vrata i dekoltea. Neopravdano često preskačemo ovaj deo u svakodnevnoj rutini nege kože, pa je sada pravo vreme da im posvetimo malo više pažnje kroz negu i kvalitetne proizvode. Jedan od razloga zašto se na ovom području pojavljuju prvi znaci starenja je izlaganje suncu bez zaštite, gde UVA i UVB zraci oštećuju dublje slojeve kože i tako ubrzavaju proces starenja.

Kako nismo navikli da na ove delove kože svakodnevno nanosimo proizvode sa zaštitnim faktorom, ne čudi što vremenom koža vrata i lica razlikuje u kvalitetu. Pored kreme sa zaštitnim faktorom, kao sastavni deo dnevne rutine, trebalo bi da budu i aktivni proizvodi protiv starenja koji će obnoviti barijeru kože, dubinski je hidrirati i vratiti joj mladalački i svež izgled. Upravo takve smo izdvojili u nastavku!

Lierac Liftissime Redensifiant Cou & Decollété

VICHY Neovadiol Phytosculpt

Shiseido Benefiance Concentrated Neck Contour Treatment

Shiseido Benefiance Concentrated Neck Contour Treatment.
Shiseido 

Dermalogica Neck Fit Contour serum

Nivea Cellular Anti-Age Serum