Poslednjih mesec dana TikTok i Instagram ne prestaju da bruje o viralnoj maskari koja navodno daje efekat veštačkih trepavica. Osim što nije navodno, već je zaista tako, ali se do te spoznaje došlo tek nakon skandala na pomenutim mrežama kada ju je slavna beauty influenserka Mikayla Nogueira reklamirala, kako se isprva mislilo, na nedozvoljen način. 

Naime, Mikayla je pokazala efekte maskare koja, zahvaljujući specifičnom obliku četkice daje neverovatne rezultate, ali su mnogi posumnjali da je tom prilikom nosila i pojedinačne veštačke trepavice. 

mikayla je pokazala efekte maskare koja daje gušće trepavice.
pritnscreen/tiktok 

Nakon haosa na mrežama, zbog kojeg se nedeljama pričalo samo o L’Oréal Telescopic, u nameri da dokažu da je Mikayla lagala, mnogi su isprobali maskaru, ali rezultat nije ono štp su očekivali. 

L'Oreal Paris Telescopic lift maskara može se naći i u Srbiji.
Lilly.rs L'Oreal Paris Telescopic lift maskara može se naći po ceni od 1.479,99 dinara.

Svaka osoba koja je isprobala proizvod, dobila je zanosan pogled kao slavna influenserka. Trepavice su zaista delovale vizuelno gušće i duže, gotovo kao da nosite par veštačkih.

Sve to rezultatiralo je tako što je L’Oréal Telescopic rasprodata gotovo istog trenutka kada se nađe na policama drogerija, a takva situacija je čak i u Srbiji, gde joj je cena oko 1.500 dinara.

Veliki broj domaćih blogerki je je isprobao i dobio fantastične rezultate, čak i one koje, po sopstvenom priznanju imaju kratke i tanke trepavice. Zato i ne čudi što je ceo svet poludeo za proizvodom koji u par poteza daje efekat poput veštačkih trepavica i to relativno povoljnoj ceni, a kako stvari stoje, čini se ova maskara trenutno nema konkurenciju.