Klasični francuski manikir se zaozbiljno vratio poslednjih godina, dobijajući neonske, hromirane, šarene i mikro makeovere. Ipak, najnoviji francuski manikir ostaje sličan izvornom dizajnu, zamenjujući tradicionalno oštro beli vrh za nešto mnogo mekše i prigušeno.

Iako možete lako da zamenite svoj beli lak za nokte za gotovo bilo koji gotovo beli, kremasto bež ton francuskog manikira sa vanilom koristi kultne OPI nijanse koje možda već imate u svojoj kolekciji. Prvo dodajte tanak sloj Put It In Neutral za prozirnu, ružičastu podlogu, a zatim završite francuski vrh sa slojem ili dva Funny Bunny. To je tako jednostavno - ali završetak je tako nežan, elegantan i sladak (baš kao ukusna aroma nostalgične vanile).

French manikir u nijansama vanile kreirala je Zola Ganzorigt — slavni guru za nokte za koju se zna da radi sa Hailey Bieber i Kendall Jenner. Ona takođe stoji iza popularnih glaziranih noktiju "donuts nails" koji su dodatno definisali trendove noktiju, kože i usana 2022. godine.

Ganzorigt je, međutim, dokazala da većina glavnih trendova na noktima počinje sa živahnom slavnom ličnošću i jednako bučnim imenom - a nedavno su Kylie Jenner i Adel ponele vanila francuski manikir iz snova.

Oduševlji jednako kao i mi? Pogledajte video kako da postignete vanila francuski manikir kod kuće sledeći korake u nastavku.

Vanila francuski manikir tiktok/yodeebs