Poslednjih meseci, teško da postoji ijedan popularniji proizvod na mrežama od ulja za usne. Ustalom, nije teško pogoditi zašto je to tako. Neguju ih, hrane, čine  sjajnim...

Najpoznatiji make-up artisti su ih uveli u svoje rutine, a influenserke se kunu u ovaj proizvod. Iako ulja za usne postoje godinama, tek u poslednje vreme su doživela ekspanziju, a od svih brendova izdvojilo se Dior ulje.

Ovo ulje za usne kombinuje intenzivnu formulu za negu usana sa prirodnom, laskavom bojom za ultrasjajnu završnicu. Dior Addict Lip Glow Oil prilagođava se svim bojama usana kako bi istakao njihov ružičasti sjaj. Njegova nemasna, nelepljiva uljna tekstura pomera granice svetliucavosti i stvara zaglađujući film koji oblikuje usne sauvećavajućim efektom.

Jeftiniju verziju ima Golden Rose, ali samo u dve boje - ružičastoj i crvenoj, i oba na veoma suptilan, nenametljiv način boje usne. S obzirom da formula ovog ulja ima iste sastojke kao Dior, odnosno jojobu, vitamin E i druge hidrantne sastojke, ne čudi što je za kratko vreme izazvala opšte oduševljenje na mrežama.

Kako uvećati usne olovkom i sjajem Tik Tok/haileybieber